17 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu İhlas Marmara Evleri'ndeki çalışmaları inceledi!

Ekrem İmamoğlu İhlas Marmara Evleri'ndeki çalışmaları inceledi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, uzun yıllar belediye eli değmemiş olan site içerisine yapılan yenilik ve çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşla birlikte bölgeyi gezen İmamoğlu, çocuklarla da sohbet etti.




Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkının memnuniyeti için çalışmaya devam ediyor. Son olarak İhlas Marmara Evleri 1. Kısım’ı ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, uzun yıllar belediye eli değmemiş olan site içerisine yapılan yenilik ve çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşla birlikte bölgeyi gezen İmamoğlu, çocuklarla da sohbet etti.

İhlas Marmara Evleri 1. Kısım, Beylikdüzü Belediyesi’nin çalışmaları sonucu birçok yeniliğe kavuştu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, uzun yıllar süren ilgisizliğin ardından yapılan çalışmaları site sakinleriyle birlikte yerinde inceledi. Yenilenen çocuk oyun gruplarını, fitness aletlerini, futbol ve voleybol sahasını çocukların konforunu düşünerek yaptıklarını dile getiren İmamoğlu, miniklerle birlikte parkları denetledi, onların görüşlerini dinledi.

Birçok Noktaya Belediye Eli Değdi

İhlas 1. Kısım’ın içerisinde Önder Caddesi D-6/E adresinde bulunan bina Beylikdüzü Belediyesi tarafından Aile Sağlığı Merkezi olarak tahsis edildi. Sitenin çeşitli noktalarına 3 adet çocuk oyun grubu montajı ve zemin kauçuk kaplaması, 2 adet fitness grubu montajı ve zemin kauçuk kaplaması, kent mobilyaları montajı ve var olanların bakımı tamiri, çok amaçlı oyun grubu ve çok amaçlı saha tamiri, üstü kapalı gölgeli bank ve cami çevresi tente montajı yapıldı. Hakan Ünsal Tesisleri’nin pota ve zemin yenilemesi de yapılan sitede, mevsime uygun çiçek dikimi ve yeşillendirme gerçekleştirildi. Ayrıca engellilere de özel ihtimam gösterilen çalışmalarda kaldırımlara, İhlas Camii’ne, İhlas İlkokulu’na ve çarşıya engelli rampası kazandırıldı. Site içerisinde ikamet eden görme engelli bir vatandaş için ise apartmanından durağa gidebilmesi için 84 metrelik kılavuz taşlar döşendi.

İhlas’a Hizmetler Devam Edecek

Site sakinlerinin görüş ve önerilerini dinleyerek çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Başkan İmamoğlu, “Çalışmalarımız daha bitmedi. Birçok yeniliğe ihtiyaç var. Hepsini hızlıca yapmaya devam edeceğiz. Aydınlatmaya dikkat edeceğiz. Site içerisinde küçük de olsa bir alana insanların sosyalleşebileceği noktalar, tesisler oluşturabiliriz” dedi. İmamoğlu, ayrıca Kavaklı Kültür ve Kurs Merkezi’nde yapılan çevre düzenlemesini, Eston Reşitpaşa Evleri 3. Kısım’da yapılan spor sahalarını da gezdi. İmamoğlu, yapılan yeni saha içerisinde çocuklarla birlikte top oynadı. 



Beylikdüzü Belediyesi





Geri Dön