27 / 04 / 2024

Ekşinar Konakları Florya satılık daire!

Ekşinar Konakları Florya satılık daire!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Florya Ekşinar Konakları

Ekşinar Konakları Florya satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin liradan başlangıç gösteriyor, 230 konuttan meydana gelen Ekşinar Konakları 'nda 1+1'den 7+2'ye kadar konut seçeneği bulunuyor.




Avrupa Yakası Florya 'da  Eroğlu Gayrimenkul  imzası ile yaşama geçirilen Florya Ekşinar Konakları projesinde satışlar devam ediyor.


230 konuttan meydana gelen Ekşinar Konakları Florya satılık daire fiyatlarına geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim. Ekşinar Konakları 'nda; 1+1'den 7+2'ye kadar konut seçeneği bulunuyor.


93 bin 796 metrekare inşaat alanına yayılan  Florya Ekşinar Konakları  projesinde konutların yanı sıra 73 home ofis ile 5 ticari ünite yer alıyor.


Ekşinar Konakları Florya satılık daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı minimum 8 bin lira olarak belirlendi. Ekşinar Konakları Florya satılık daire fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgi için 0212 652 32 32 numaralı telefondan Florya Ekşinar Konakları satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


76 metrekare ile 462 metrekare arasında değişen konutların bulunduğu Ekşinar Konakları Florya 'dan 60 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.


Florya Ekşinar Konakları projesi teslim tarihi:

Florya Ekşinar Konakları projesi teslim tarihi Ağustos 2013 olarak belirlendi.


Ekşinar Konakları Florya nerede?

Florya Şenlik Mah. Ekşinar Sok. No:48 Florya / İstanbul


Florya Ekşinar Konakları projesi iletişim:

Ekşinar Konakları Florya satış ofisi telefon: 0212 652 32 32

Web adresi: www.floryaeksinarkonaklari.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön