25 / 04 / 2024

Ekşinar Konakları'nda son etap satışa çıktı!

Ekşinar Konakları'nda son etap satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul'ün Florya Ekşinar Konakları projesinde son etap satışlar başladı. Hemen teslimle, 1+1 daireler 450 bin lira, ofisler 550 bin liradan başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor...





Eroğlu Gayrimenkul'ün Florya Ekşinar Konakları projesinde son etap satışlar başladı. Hemen teslimle, 1+1 daireler 450 bin lira, ofisler 550 bin liradan başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor. 


Atatürk Ormanının hemen yanı başında yükselen Florya Ekşinar Konakları'nda 76 metrekare ile 463 metrekare arasında 1+1'den 7+2'ye kadar değişen daireler ayrıcalıklı bir gelecek fırsatı sunuluyor. 


Yeni projeler geliştirmeye ve inşaat sektöründe kaliteyi yükseltmeye devam eden Eroğlu Gayrimenkul önümüzdeki 2 yıl içinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşıyor. 


Eroğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, 2014 yılının ilk 6 ayı içerisinde Bursa Harmony Tovvers, Erasta Fethiye AVM ve Esenyurt Logistic Center projelerinin teslimini gerçekleştirdi. 

İstanbul'da Yenimoda Evleri'nin ve Türkiye'nin en büyük ve en prestijli projelerinden Skyland İstanbul karma projesinin ise inşaası devam ediyor. 



Telefon numarası:0212 652 32 32

Web adresi: www.floryaeksinarkonaklari.com


Milliyet İnşaat 


Geri Dön