19 / 04 / 2024

Ekşioğlu Esenşehir Konutları'nda satılık dairelerin fiyatları 168 bin lira!

Ekşioğlu Esenşehir Konutları'nda satılık dairelerin fiyatları 168 bin lira!

Ekşioğlu Esenşehir Konutları 'nda satışı süren 3 oda 1 salon evler 168 bin liradan satışa sunuluyor. Peşin veya banka kredili ödemenin yanı sıra firma tarafından da ödeme planları hazırlanabiliyor



Esenşehir 'de hayat bulan Ekşioğlu Esenşehir Konutları, Ekşioğlu İnşaat imzası taşıyor.   Projenin 2011 yılının Ekim ayında sahiplerine teslim edilmesi amaçlanıyor.

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon konut tiplerinin bulunduğu Ekşioğlu Esenşehir Konutları, toplam 360 daireden meydana geliyor. Proje 7 katlı 9 blok halinde inşa ediliyor.

Projede 2 oda 1 salon konutlar 80 metrekare; 3 oda 1 salon konutlar 125 metrekare ve 4 oda 2 salon konutlar ise 220 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Ekşioğlu Esenşehir Konutları 'nda satışı süren 3 oda 1 salon evler 168 bin liradan satışa sunuluyor. Peşin veya banka kredili ödemenin yanı sıra firma tarafından da ödeme planları hazırlanabiliyor. Minimum peşinat veriliyor. Kalan miktar için 24 aya kadar vade yapılıyor.

Proje 18 bin metrekarelik arsa içinde yeşil alanları, spor kompleksleri, çocuk bahçeleri, kapalı otoparkı ve yüzme havuzu ile Avrupa standartlarında bir yaşam fırsatı sunuyor.

çevreye önem veren kentsel altyapısı, yeşilin doyasıya kullanıldığı çevre düzenlemesiyle bütün ihtiyaçları tamamıyla karşılayabilecek olan bu proje, aynı zamanda ihtiyaçlara yönelik farklı metrekarelerdeki konut tiplerinde içinde barındırıyor.

0216 499 18 97

http://www.eksioglu-im.com/

Ekşioğlu Esenşehir Konutları'nın ilgili haber için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön