25 / 04 / 2024

Ekşioğlu İmsa Kilia Şile Konakları'nda minimum 650 bin dolar!

Ekşioğlu İmsa Kilia Şile Konakları'nda minimum 650 bin dolar!

Firma: Ekşioğlu İmsa İnşaat

Proje: Kilia Şile Konakları

Ekşioğlu İmsa İnşaat'ın Şile'de hayata geçirdiği Kilia Şile Konakları'nda fiyatlar minimum 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin yüzde 70'lik kısmı yeşil alana ayrılmış durumda...





Konum olarak Şile'de hayata geçirilen  Kilia Şile Konakları  projesi Ekşioğlu İmsa İnşaat'ın çalışmasıyla yükseliyor. Toplam 104 adet konaktan meydana gelecek olan Kilia Şile Evleri projesi 50 milyon dolarlık yatırımla inşa ediliyor. 


83 bin metrekarelik bir alanda inşaatına başladığı Kilia Şile Konakları'nda  konutların yanı sıra alışveriş merkezi de yer alıyor.  Şile Kilia Evleri 'nde 3 tipte 104 konak yer alıyor. Projedeki A tipi konaklar brüt 300 metrekare, B tipi konaklar brüt 350 metrekare, C tipi konaklar ise brüt 500 metrekare alana sahip olacak şekilde tasarlandı. 


 Ekşioğlu İmsa Kilia Şile Konakları nda minimum 650 bin dolar!


Arsa alanı 43 bin metrekare olarak belirlenen Kilia Şile Evleri 'nin fiyatları minimum 650 bin dolardan başlıyor. Banka kredisine uygun satışların sürdüğü Ekşioğlu İmsa Kilia Evleri'nde tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar 120 aya kadar uzatılabilen vadelerle kredi kapsamında vadelendiriliyor.


Ekşioğlu İmsa Kilia Şile Konakları nda minimum 650 bin dolar!


Teslimat sürecinin 36 ay sonra başlayacağı Ekşioğlu Kilia Şile Konakları 'nda fitness salonu, cafe-bar, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, bisiklet ve yürüyüş parkurları, 4 adet yarı olimpik, açık ve kapalı olmak üzere 2 adet olimpik yüzme havuzu, alışveriş merkezi, sosyal tesisler, otopark ve güvenlik birimleri yer alıyor. 



Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: www.kilia.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön