28 / 03 / 2024

Ekşioğlu İnşaat'tan İzmit ve Düzce'ye konut projeleri!

Ekşioğlu İnşaat'tan İzmit ve Düzce'ye konut projeleri!

Yıllardır yaptığı projelerle adından söz ettiren Ekşioğlu İnşaat, güçlü projelerle bu yıl da tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yatırımcısına ciddi avantajlar sağlayan şirketin projeleri mimari özellikleriyle de göz dolduruyor.



Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren Ekşioğlu İnşaat'ın yeni gözdesi İzmit Kardelen Evleri ve Düzce Konakları…


İzmit Kardelen Evleri

İzmit Kardelen Evleri, 18 bin metrekare üzerine kurulu botanik bahçeleri, parkları ve su oyun havuzları ile huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bu doğal hayat içerisindeki aktiviteler, her yaştan insana eğlenceli bir dünyanın kapılarını açıyor. Kardelen Evleri’nin sakinleri, iklim şartlarına uygun peyzaj alanları, süs havuzları, yarı olimpik kapalı ve açık havuzları, fitness center ,hobi alanları, kafeteryası ve otoparkıyla her türlü ayrıcalığı elde ediyor.


Düzce Konakları

Düzce Konakları ise 19 bin metrekare üzerine kurulu 2 etaptan oluşuyor. Birinci etap 6 bin metrekare olup 3 bin 600 metrekare yeşil alana sahip, ikinci etap ise 13 bin metrekare olup 8 bin metrekare yeşil alana sahip botanik bahçe ve yüzme havuzları ile gerçek tabiatı yansıtarak sükunete gizlenmiş doğal hayatı sunuyor.


Ekşioğlu İnşaat Düzce Konakları’nı ve İzmit Kardelen Evleri’ni yılın ikinci yarısında teslim etmiş olacak.


Deprem yönetmeliğine uygun, çevreci binalar ile yüzde 50 tasarruf garantisi sunan projelerin dikkat çeken bir diğer özelliği ise bulunduğu mevkii itibariyle önemli ulaşım ve yerleşim yerlerine olan yakınlığı.


150 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve uygun ödeme seçenekleriyle adından uzun süre söz ettireceğe benzeyen marka projeler huzurlu bir yaşam arayanları bekliyor.



Geri Dön