24 / 04 / 2024

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları!

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları!

Firma: Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat

Proje: Mira Kurtköy

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Toplamda 303 adet daire ve 32 adet villanın yer aldığı proje Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.



Teslimlerin hemen yapıldığı Mira Kurtköy'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 25 bin 829 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Mira Kurtköy Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükseliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 68 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor. 


Pendik Mira Konutları bisiklet ve yaya yolları ve her daireye özel otopark, 85 metrekarelik çocuk havuzu, basketbol ve voleybol sahası, 1.050 metrekarelik kapalı alana sahip MiraClub, 800 metrekarelik yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarına sahip. 


İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde yükselen  Mira Kurtköy  'de fiyatlar 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje  Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat  imzası taşıyor. 


Pendik Mira Kurtköy satış ofisi

Telefon: 444 54 14

Web Adresi: www.besyildizmira.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön