19 / 04 / 2024

Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Gerçekleştirdiği projeler ile 1000'e yakın ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi. Şirket sektörün güçlü markalarından biri olarak gösteriliyor.



İnşaat sektörü ile özdeşleşen Ekşioğlu ailesi Türkiye'nin bir çok markalı konut projesine imzasını atmaları ile tanınıyor. Ekşioğlu ailesinden Osman Gazi Ekşioğlu ve Mustafa Ekşioğlu kardeşlerin yönetiminde olan Ekşioğlu Mert Yapı da inşaat sektöründe taahhüt ve özel konut alanında önemli projeler yapıyor. İnşaat sektöründe Kurtköy Ekşioğlu Önderkent İve 2 siteleri,AntalyaLara Konutları, Beyaz Rusya konut ve Ticaret merkezleri projesi gibi prestijli projelerini kısa sürede bitirip erken teslimlerini gerçekleştiren Ekşioğlu Mert Yapı, sektöründe fark yaratan ve beklentileri yukarı çeken projeleri ile biliniyor. Kentsel dönüşüm yasasının ardından, dönüşüm projelerine daha da ağırlık veren Ekşioğlu Mert Yapı, Kadıköy'de 3 Projeyi birden hayata geçiriyor. Projelerimiz özgün mimarisi ve kalitesi ile fark yaratıyor Sektörde bizi farklı kılan en önemli özelliklerimiz inşaatlarımızda kullanılan kaliteli malzeme ve kaliteli işçiliğin yanı sıra sosyal ve çevresel yaşam alanlarına duyduğumuz sonsuz saygıdır. 


Ekşioğlu Mert Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ekşioğlu yeni projelerini şu şekilde özetliyor; " 1994 yılından günümüze kadar inşaat sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Projelerimizi tasarlarken 21 .yılımızda yeni teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak 21. Yüzyıla yakışır.AKILLI EV sistemleri ile tasarlıyoruz. 2015 yılında kentsel dönüşüm projeleri kapsamında İstanbul Anadolu Yakasının kalbi olan Kadıköy bölgesinde ERENKÖY MAHALLESİ Ethem Efendi Caddesinde' de EKŞİOĞLU SAFİR APARTMANI ile başlayan, EKŞİOĞLU ADA APT ve EKŞİOĞLU FORA APT. ile devam eden projelerimizle Kadıköy'e yeni yaşam alanları katmaya devam edeceğiz. Sona yaklaştığımız 24 Daireden oluşan Ekşioğlu Safir Apartmanı projemizi 2016'nın 5. Ayında, diğer iki projemizi 31/12/2016 tarihinde sahipleri ile buluşturacağız. 


BÜROKRASİ DÖNÜŞÜMÜN HIZINI YAVAŞLATIYOR 

Mustafa Ekşioğlu kentsel dönüşümle ilgili de şu bilgileri verdi; " Bölgemiz yapılaşma olarak ortalama 30 ila 40 yıllık binalardan oluşmakta olup, uzmanların sürekli üstüne basarak ifade etiği deprem gerçeği ile yüzleşmeli ve binalarımızın sadece dış cephe yenilenmeleri ile güvenilir hale gelmeyeceğini kabul etmeliyiz. Her gün etrafımızda büyüklü küçüklü depremler ile sarsılıyoruz. Çok acil olarak yaşam alanlarımızı depreme dayanıklı hale getirmemiz gerekmektedir. Bu yenilenme hem binalarımızın sağlamlığı hem de bölgemizin diğer bir sorunu olan yeşil alan ve otopark sıkıntısını bir nebzede olsa hafifletecektir." 


Milliyet Ekonominin Yıldızları


Geri Dön