24 / 04 / 2024

El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalid Abdullah Alabdullatif, Ahmad Okacha tarafından 27 Mayıs'ta kuruldu.



El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalid Abdullah Alabdullatif, Ahmad Okacha tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak. Başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve bunlarla alakalı her türlü yıkım onarım bakım harfiyat düzenleme işlerini yapmak. b) Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. c) Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü restaurant cafe lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak işletmek kiralamak kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. Her türlü yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak, yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak işletmek. d) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek, her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak, her türlü gemive yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak , her türlü ticari amaçlı motorlu araç kiralama hizmetleri vermek, her türlü hava deniz ve kara vasıtaları ile şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası yolcu ve yük taşımacılığı nakliyecilik yapmak, öğrenci ve personnel taşımacılığı yapmak. e) Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. Otomobil sektöründe faaliyet göstermek her marka ve modeldeki araçların tamiri bakımı onarımı ve yedek parçalarının alım ve satımını ithalatını ve ihracatını yapmak. 


El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Sanatkarlar Caddesi, 32/A.


Geri Dön