19 / 04 / 2024

El Maktum Rixos Otel'e yerleşti

El Maktum Rixos Otel'e yerleşti

Dubai Kültür Meclisi Başkanı Prens Şeyh Macid Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum'un da aralarında bulunduğu 16 kişilik heyet, Rixos Premium Otel'e yerleşti.



Sis yüzünden Konya'ya inemedikleri için Antalya'ya gelen heyetin yarın hava durumuna göre havayolu ya da karayoluyla Konya'ya geçmeleri bekleniyor.

Saat 12.30 sıralarında Antalya Havalimanı'na iniş yapan heyet, yaklaşık 2 buçuk saat bekledi. Bu sırada Konya'ya gitmek için yapılabilecekler konuşuldu. Çözüm yolu bulunamayınca heyet, otobüsle Fettah Tamimce'ye ait Rixos Premium Otel'e götürüldü. 27 valiz ve birçok takım elbise, görevliler tarafından otobüsün bagajlarına özenle yerleştirildi. Önünde bir trafik ekibinin eskortluk yaptığı otobüsün arkasında da bir koruma aracı görev yaptı. Otele kadar güvenle gidişleri sağlanan otobüsün içindeki heyet, otele yerleşti.

Otelin normal kapısından giriş yapan Dubai ekibinin burada ne kadar kalacağı ve Konya'ya gidip gitmeyecekleri kesinlik kazanmadı. Ancak heyetin hava şartlarına göre yarın Konya'ya kara ya da havayoluyla geçmesi bekleniyor.

İlgili haber

Dubai Prensi El Maktum Türkiye'de!

Star

Geri Dön