23 / 04 / 2024

Elazığ kentsel dönüşüm paneline ev sahipliği yapacak!

Elazığ kentsel dönüşüm paneline ev sahipliği yapacak!

Elazığ, kentsel dönüşüm üzerine önemli bir panele 28 Mart'ta ev sahipliği yapacak. Biz çalışıyoruz Elazığ Dönüşüyor" sloganı ile düzenlenen panelde sektörde yer alan uzman akademisyenler ve sektör çalışanları, alanlan hakkında katılımcılara bilgiler verec



Kentsel dönüşüme dair Türkiye'de söz sahibi kişilerin davet edildiği panel dört oturum halinde yapılacak. 

'Biz çalışıyoruz Elazığ Dönüşüyor" sloganı ile düzenlenen panelde sektörde yer alan uzman akademisyenler ve sektör çalışanları, alanlan hakkında katılımcılara bilgiler verecek. 

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, panele Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr İsmail Yüksek, Çevre Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı, Nevşehir Koruma Kurul Üyesi Dr. 

Kadir Hakan Yazar,  Ankara  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Aluç, Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü Kentsel Daire Başkanı Ayşegül Dinç Yalçın, Fırat Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Hasan Polat, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanlığından Süleyman Birhan,  TOKİ  Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ile Fırat Üniversitesi ve Elazığ Belediyesi'nden konunun uzmanı teknik yöneticilerin katılacağını söyledi.



Güne Bakış 



Geri Dön