26 / 04 / 2024

Elazığ Kültür Park'ta çalışmalar sürüyor!

Elazığ Kültür Park'ta çalışmalar sürüyor!

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yüklenici firmanın Kültür Park'ta çalışmalarını yürüttüğünü ifade ederek Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla temel atma töreninin yapılacağını söyledi....



Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bir ilk olma özelliği taşıyacak olan Kültür Park projesinde çalışmalar devam ediyor.


Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yüklenici firmanın Kültür Park'ta çalışmalarını yürüttüğünü ifade ederek Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla temel atma töreninin yapılacağını söyledi.


Toplamda 210 bin m² alana inşa edilecek Kültür Park'ın içerisinde sosyal donatıların yer alacağını ve buradaki çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Selmanoğlu, açıklamasında şunları söyledi:


"Belediyemizin en büyük projeleri arasında yer alan ve şimdiye kadar farklı nedenlerle ihalesi iptal edilen Kültür Park'ta yüklenici firma tarafından çalışmalar yürütülüyor. Bölgenin en büyük yeşil vadisi statüsünü taşıyacak Kültür Park'ın temeli Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla atılacak. Bu projemiz bölgede adından söz ettirecek bir projedir. Şu anda projeyle ilgili olarak herhangi bir engel bulunmamaktadır. Kültür Park'ın şimdiden değerli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."



Geri Dön