20 / 04 / 2024

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.



Elazığ'da yeni bir yaşam başlıyor. Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile 360 adet yeni rezidans inşa ediliyor. Proje kapsamında 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler bulunacak. 


Misland Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, Misland'da projeyle ilgili açıklama yaptı. Demirbağ açıklamasında, "Misland'ın Vartaş'a satışı 2016 yılında iptal olmuştu. Biz de Misland'ı yeni belediye imarına göre nasıl canlandırabiliriz diye 2017 yılında çalışmalarımıza yeniden başladık. Şehrimizdeki nitelikli konut açığını da dikkate alarak rezidans kavramının ruhuna en uygun ve içerisinde alışveriş merkezi de olan Misland arsamızda 360 bağımsız bölümden oluşacak çeşitli sosyal donatılara da sahip bir proje üzerinde yoğunlaştık. Yeni imar planına göre projeyle ilgili mimari çalışmaları ve 3 boyutlu görsel animasyon çalışmalarını mayıs ayı itibariyle tamamladık. Birçok projeyi inceleyerek farklı özelliklerinin hepsini bir araya topladık. Ortaya çok kapsamlı çok güzel uzun yıllar güncelliğini koruyacak ve emsali yapılamayacak bir proje çıktı." şeklinde konuştu.


Demirbağ proje adının neden Misland 360 Rezidans koyduklarını da açıkladı, Demirbağ, "Hem arsamızın 130 metre şehirden yüksekte olması, 360 derece her yanının açık olması hem de projede 360 bağımsız bölüm oluşmasından dolayı da projemize Misland 360 Rezidans ismini verdik" dedi.


http://www.misland.com.tr/misland360-residence


Günışığı





Geri Dön