19 / 04 / 2024

Elazığ'da kentsel dönüşüm hemen başlamalı!

Elazığ'da kentsel dönüşüm hemen başlamalı!

Elazığ inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl kentsel dönüşümün Elazığ'da hızlı bir şekilde gerçekleşmesi gerektiğini açıkladı. Avcıl kentsel dönüşümün can güvenliği olduğunun ve rant hesaplarının bir kenara bırakılmasını istedi.



Elazığ inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl kentsel dönüşümün Elazığ'da hızlı bir şekilde gerçekleşmesi gerektiğini açıkladı. Başkan Avcıl kentsel dönüşümün ana çıkış noktasının can güvenliği olduğunun altını çizdi ve rant hesaplarının bir kenara bırakılarak can güvenliğinin esas alınmasını istedi. 

"Elazığ'da 1999 öncesi yapılan binaların yüzde 90'ı çürük ve risk altında." Açıklamayı yapan Elazığ inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl kentsel dönüşümün Elazığ'da hızlı bir şekilde gerçekleşmesi gerektiğini açıkladı. Başkan Avcıl kentsel dönüşümün ana çıkış noktasının can güvenliği olduğunun altını çizdi ve rant hesaplarının bir kenara bırakılarak can güvenliğinin esas alınmasını istedi. 

Elazığ inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl kentsel dönüşümü değerlendirdi. 

Avcıl kentsel dönüşümün en önemli ayağının şehir merkezi olduğunu belirtirken vatandaşları memnun etmenin zor bir süreç olacağının da altını çizdi. Avcıl, 1999 yılından önce yapılan binaların %90'ınm çürük olduğunu ve risk altında olduğunu savunarak, vatandaş ve müteahhitlerin rant ve art niyeti bir kenara bırakarak can güvenliğini esas almasını önerdi. 


Elazığ Birlik Haber Gazetesi


Geri Dön