18 / 04 / 2024

Elazığ'da kentsel dönüşüm için hazırlıklar başladı!

Elazığ'da kentsel dönüşüm için hazırlıklar başladı!

ELAZIĞ Belediyesi ve Vartaş firmasının Elazığ'a yapılacak kentsel dönüşüm için kolları sıvaması kentte heyecan oluşturdu. Murat Zorluoğlu da "Elazığ'da tüm kurumların işbirliği içerisinde projeye katkı sağlaması gerektiğinin" altını çizdi.



ELAZIĞ Belediyesi ve Vartaş firmasının Elazığ'a yapılacak kentsel dönüşüm için kolları sıvaması kentte heyecan oluşturdu. Kentsel dönüşüm için düzenlenen panelde Elazığ Belediyesi ve Vartaş firması tarafından yapılacak olan kentsel dönüşüm ile ilgili ön hazırlıkları Akgün hotelde bir panelle gerçekleştirildi. 


Panelde, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz birer konuşma yaptı. Yanılmaz, "Biz yaptığımız her işte insanımıza en güzel hizmeti yapmak düşüncesiyle yola çıktık, Elazığ'ın öncelikli ihtiyaçlarını göze önünde bulundurarak yaptığımız ve yapmaya devam ettiğimiz projelerin hayata geçmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Elazığlılara daha iyi yaşam imkânı sunabilmek için tüm Türkiye'de başlatılan kentsel dönüşüm projesi Elazığ'ı da yüksek yaşam standardına sahip bir sosyal hayata kavuşturacak" dedi. 


Bu proje kaçınılmaz Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu da "Elazığ'da tüm kurumların işbirliği içerisinde projeye katkı sağlaması gerektiğinin" altını çizdi. Zorluoğlu; Kentsel dönüşüm projesinin cumhuriyet tarihinin en önemli projelerden biri olduğunu belirterek,"Kentsel dönüşüm projesi ülkemiz için kaçınılmazdır. Disiplinli,uzun süreli bir çalışmayı gerektiriyor.Yani bugünden yarma hemen sonuç alınabilecek bir çalışma olamaz ancak bu durum ülkemiz için kaçınılmazdır' 'diye konuştu. 


Elazığ'a vefa borcum var 


Öte yandan Kentsel dönüşüm paneli nedeniyle Elazığ'a gelen Elazığlı iş adamı Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, "Memleket bizim her zaman öncelikli görevimiz öncelikli çalışma alanımız olmuştur. Elazığ'a güzel hizmetlerin getirilmesi adına hiçbir hizmetten ve gayretten kaçmayarak bu güzel memleket için elimizi taşın altına koymuş durumdayız. Kentsel dönüşüm adı altında İstanbul Fikirtepe'de yapmış olduğumuz dev projeler herkesçe malum. Bu düşünceden hareketle Elazığ için de düşündüğümüz ve uygulama safhasına getirdiğimiz oldukça güzel imkanlara kapı açacak projelerimiz hayata geçirilerek Elazığ'a oldukça farklı bir imkan sunacağız" dedi. 


Milat


Geri Dön