24 / 04 / 2024

Elazığ'da Kentsel Dönüşüm Paneli düzenlendi!

Elazığ'da Kentsel Dönüşüm Paneli düzenlendi!

Kentsel Dönüşüm Paneli, alanında söz sahibi akademik ve bürokratlar isimlerin katılımı ile 28 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek.



Panel 4 oturumla düzenlenecek Akgün Otel'de 09.00'da başlayacak açılış programının ardından ilk oturum başkanlığını Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz yapacak. Başkan Yanıbnaz'ın başkanlığında gerçekleşecek olan birinci oturumda konuşmacı olarak Çevre Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı, AND Harita İmar Planlama ve İnşaat Mühendisliğinden Sinan Özcan, Nevşehir Koruma Kurul Üyesi Dr. Kadir Hakan Yazar katılacak. 



Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcısı Kazim Özgürün başkanlığını yapacağı ikinci oturumda ise  Ankara  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Aluç, Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü 28 Mart 2015 Akgün Otel Kentsel Daire Başkanı Ayşegül Dinç Yalçın, Fırat Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Hasan Ftolat konuşmacı olarak yer alacaklar. Elazığ Belediyesi Etüt Proje Müdürü Mehmet Gedik'in üçüncü oturum başkanlığını yapacağı panele konuşmacı olarak, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanlığından Süleyman Birhan,  TOKİ  Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ile Elazığ Belediyesi Kentsel Dönüşüm Stratejicisi FTaner Öztekin katılacak. Son oturum başkanlığını Fırat Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yrd. Doç. Dr İlhan Oğuz Akdemir'in yapacağı panele konuşmacı olarak İTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Mert Şener, İTÜ Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özlem Özçevik ile İBB Şehir Planlama Müdür Yardımcısı Serkan Genç katılacak.



Güne Bakış


Geri Dön