25 / 04 / 2024

Elbistan A Termik Santrali yenileme ihalesi 13 Temmuz'da!

Elbistan A Termik Santrali yenileme ihalesi 13 Temmuz'da!

Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Afşin-Elbistan A Termik Santral İşletmesi'nde yapılacak olan yenileme çalışmaları için ihale ilanı yayınladı. Elbistan A Termik Santrali yenileme ihalesi 13 Temmuz'da.



Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Afşin - Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğünden:

Müdürlüğümüz ihtiyacı olan hizmet alımı Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğünün 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3 üncü Maddesinin (G) Bendi Kapsamında Yapacağı Mal Ve Hizmet Alımları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:


1 - İdarenin

a) Adresi                                                :  Çoğulhan Mahallesi 46500 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ

b) Telefon ve faks numarası                   :  344 524 22 04 - 344 524 22 02

c) Elektronik Posta Adresi                     :  [email protected]

ç) İhale dokümanının görülebileceği

    internet adresi (varsa)                         :  http://www.euas.gov.tr/Sayfalar/ihaleler.aspx

2 - İhale konusu hizmetin

a) Dosya No ve İhale Kayıt Numarası    :  2016/30 - 2016/207503

b) Niteliği, türü ve miktarı                      :  Santralımız 1. 2. 3. ve 4. Üniteleri Ana Soğutma Suyu Asit Dozajlama Pompaları İle Cpp ve Su Tasfiye Anyon, Katyon ve Mix-Bed Filtreleri Rejenerasyon Asit Dozaj Pompalarının ve Soğutma Kuleleri Cpp’ye Ait Ölçü-Kontrol Sistemlerinin Teknik Şartnameye Göre Temini, Montajı ve Devreye Alınması Hizmet Alımı İşi.

c) Yapılacağı yeri                                   :  EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, Afşin/KAHRAMANMARAŞ

ç) Süresi                                                 :  İşe başlama tarihinden itibaren takribi 180 (yüzseksen) takvim günüdür.

3 - İhalenin

a) Yapılacağı yer                                    :  EÜAŞ Afşin - Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, P.K: 2 Çoğulhan Mahallesi - Afşin/KAHRAMANMARAŞ

b) Tarihi ve saati                                     :  13.07.2016 - 14:00

4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler İdari Şartnamenin 7. maddesinde düzenlenmiştir.

5 - İhaleye yerli/yabancı tüm istekliler katılabilecektir.

6 - İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası)karşılığı EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, (Ticaret Servisi)- Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresinden satın alınabilir. İhale dokümanını posta yoluyla almak isteyenler, doküman bedelini Vakıfbank Afşin Şubesi IBAN No:TR**********************71 Ziraat Bankası Afşin Şubesi IBAN No:TR***********0***********0 yatırmak zorundadır. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarih olarak kabul edilecektir.

7 - Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar EÜAŞ Afşin - Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, P.K: 2 Çoğulhan Mahallesi - Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

8 - İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, ihale üzerine bırakılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

9 - İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

10 - Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.



Haber Habertürk'te şöyle yer aldı;


Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Afşin-Elbistan A Termik Santral İşletmesi'nde yapılacak yenileme çalışmaları için ihaleye çıktı. Konuyla ilgili ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre EÜAŞ, Afşin-Elbistan A Termik Santrali'nin 1, 2, 3 ve 4'üncü ünitelerinin ana soğutma suyu asit dozajlama sistemindeki pompa, vana ve ölçü-kontrol sistemlerinin yenilenmesi hizmet alımı için 13 Temmuz saat 14.00'te ihale yapılacak. Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak ihaleye aynı gün ve saate kadar teklif verilebilecek. İhaleyi kazananın, işe başlama tarihinden itibaren 180 gün içinde yenileme işlemini bitirmesi gerekiyor.


Habertürk 


Geri Dön