27 / 04 / 2024

Elbistan'da imar planı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Elbistan'da imar planı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Elbistan'da inşaat sektörünün sorunları ve 1/5000 nazım imar planıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, 1/5000 nazım imar planı ile ilgili olarak bir rapor hazırladıklarını söyledi.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Elbistan için hazırlanan 1/5000’lik nazım imar planıyla ilgili Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda, inşaat mühendisleri, mimarlar ve müteahhitler için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.


Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, 1/5000 nazım imar planı ile ilgili olarak bir rapor hazırladıklarını söyledi.


Paksoy, nazım imar planındaki eksikler, hatalar ve taleplerin tespit edilmesi amacıyla İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası olarak bir kurul oluşturulduğunu anlattı.


Paksoy, "1/5000’lik nazım imar planı hazırlanırken, Elbistan’da faaliyet gösteren inşaat mühendisleri, mimarlar ve müteahhitler ile meslek odalarının görüşleri alınmalıdır. Planın belirsizliği nedeniyle inşaat sektörü çıkmazdadır" dedi.



Manşet Gazetesi


Geri Dön