25 / 04 / 2024

Elbiz İnşaat 30. yılını kutladı!

Elbiz İnşaat 30. yılını kutladı!

Elbiz İnşaat 30. Yılını şık bir davet ile kutladı. Caz müziğin sevilen genç yıldızlarından Meriç Çalışan’ın performansının damga vurduğu gecede, davetliler de şıklıkları ile göz kamaştırdı.



30 Ağustos 2017’de kapılarını açmaya hazırlanan Benevre Beytepe’de gerçekleşen özel davet, Meriç Çalışan’ın sahne alması ile başladı. Çok sayıda seçkin ismin katıldığı davette, Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, davetliler ile yakından ilgilendi. Elbiz İnşaat olarak 30. Yıllarını doldurmanın mutluluğunu ifade eden Türkoğlu, geceye özel olarak yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Elbiz İnşaat olarak kaliteli çizgimizden ödün vermeden bu zamanlara kadar geldik. Bu 30 yılda birçok başarılı projeyi vatandaşımıza sunmanın onurunu ve gururunu yaşadık. Son olarak da Ağustos 2017’de teslim edeceğimiz ve şu an içinde bulunduğumuz Benevre Beytepe projesini Başkentli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmayan bütün misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.


Sosyal donatı alanları kapılarını açtı

Benevre Beytepe konut sahiplerine birçok avantajı ve konforu sunacak olan sosyal donatı alanlarının da açılışının gerçekleştiği günde, bu alanlara dair birçok ayrıntıyı da paylaşan Türkoğlu “Sanatı, sporu ve modern konsepti Benevre Beytepe’de sunuyoruz. Benevre Beytepe sayesinde; Ankara'nın ilk 7/24 açık olan mini cafeli kütüphanesinde kitap okumanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. Aynı zamanda sunduğumuz keyifli çalışma ortamı sayesinde de çalışmaktan zevk alacaksınız. Bunun yanı sıra çalışmaktan yorulan ve film izleyerek bu yorgunluğunu atmak isteyen sakinlerimize de cep sinema salonu sayesinde keyifli bir gün geçirme imkânı sunuyor olacağız. Sevdikleriniz ve aileniz ile dilediğiniz filmi, dilediğiniz saatte izleme imkânı Benevre'de sizleri bekliyor olacak” ifadelerini kullandı.


Konforlu yaşam alanları ile dikkat çeken Benevre Beytepe projesi 30 Ağustos 2017'de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Cafe&kütüphane, misafir odası, cep sineması, çocuk etüt & oyun merkezi, müzik odası, fitness center gibi alanları Benevre Beytepe sakinleri ile buluşturacak olan proje; birçok detayı da bünyesinde barındırıyor.



Geri Dön