24 / 04 / 2024

Electro World üç yılda 26 mağaza açacak

Electro World üç yılda 26 mağaza açacak

Türkiye'deki sekizinci ve ilk cadde mağazasını İstanbul Kartal'da açan elektronik perakende zinciri Electro World, iki yıl içinde 14, üç yıl içinde ise 26 mağazaya ulaşma hedefi koydu.



Şirket, Kartal'daki 8 bin metrekarelik mağazayla toplam satış alanının kapasitesini de 25 bin metrekareye çıkarttı. Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, Eylül 2007'den beri Türkiye'de sekiz mağaza açtıklarını belirterek, üç yıl içinde 26 mağaza ve 100 bin metrekarelik satış alanına ulaşmak istediklerini söyledi. Bundan sonra açacakları mağazaların İstanbul, Ankara ve İzmir'de olacağını dile getiren Özbek, "Ankara'da açılacak iki mağaza için imza attık, İstanbul ve İzmir'e de bu yıl bir, belki iki mağaza açmamız kesinleşti" dedi.

ÖTV indirimi doğru bir adım

Tüketici
 güven endekslerine de bakıldığında artık tüketicinin bu yılın başından itibaren karamsarlığını atmaya başladığının görüldüğünü ifade eden Bahadır Özbek, "Elektronik tüketiminde, satın almaya dönüş başlamış gibi görünüyor. Dibe vurmuş satışları ÖTV indirimiyle canlandırmak doğru bir adım oldu" dedi.

Hürriyet


Geri Dön