29 / 03 / 2024

Elegan Panorama Villaları'nda elit ve konforlu yaşam sizleri bekliyor!

Elegan Panorama Villaları'nda elit ve konforlu yaşam sizleri bekliyor!

Bodrum Bitez Aktur’da hayata geçirilmekte olan Elegan Panorama Villaları, Bodrum’da dört mevsim yaşamanız için tasarlanmıştır.



Elegan Panorama Villaları 84 ile 270 m2 arası değişen 50 villa ile 250 ile 400 m2 arasında değişen hepsi özel yüzme havuzlu 8 Exclusive villa olmak üzere toplam 58 üniteden oluşmaktadır.


 Proje lokasyonu Bodrum’un en canlı nefes alan bölgesi Bitez Aktur’dadır. Mimarisinde Akdeniz havasını ne kadar solusanız da; doğal taş kaplama evleri, taş sokakları, iki cepheden Yahşi’den Kos’a ve Bitez’den Karaada’ya kadar uzanan panoramik manzarası ile Ege mimarisi hakimdir.  Yel değirmeni tarzındaki özel havuzlu, jakuzili villası, projenin bazı noktalarında ki kırık çatıları, taş sokakları,  kemerli kapılar ve taş geçitleri, nişler ve karşılacağınız özgün detaylar ile eski Bodrum’un taş evlerine olan özleminiz bitecektir.  Bu mimarinin akıllı ev sistemi dahil üstün teknoloji ile birleştirilmiş tarzı, çok kaliteli ve özel bir yaşamın da kapılarını açarak hayatınıza yeni bir anlam kazandıracaktır.



Elegan Panorama Villarında özenle düşünülmüş taş  bölmeler, kemerli pencere ve tonozlar, kapalı garajlar evlerin mahremiyetini sağlarken güzel bir serinlikte katar yaz güneşinin sıcaklığını kırmak için. Peyzajında yoğun olarak kullanılacak mandalina kokuları, begonviller ve yaseminler eşlik edecektir buradaki elit ve konforlu yaşamınıza.


 

Projeye 6 dakika mesafede bulunan Ortakent Golf ve Tenis Kulübünde spor faaliyetlerini yapabileceğiniz gibi, deniz keyfi olarak Aktur plajlarının yanı sıra müracaatını yaptığımız siteye ait özel iskeleden de faydalanabileceksiniz.



Elegan Panorama Villaları’nda konforunuz ve rahatınız için her detay düşünülmüştür ve teslim tarihleri 2017 sonbaharıdır.



Elegan Panorama Villalarında liste fiyatları 580.000 dolardan başlamaktadır. Ancak bu dönemki lansman fiyat ve avantajlı cazip ödeme koşulları için lütfen bizimle iletişime geçiniz. 


 


Geri Dön