26 / 04 / 2024

Eleven Paris Türkiye'de iki mağaza açacak!

Eleven Paris Türkiye'de iki mağaza açacak!

Eleven Paris, Türkiye pazarına girmek için Bilsar ile el sıkıştı. Bilsar'ın satış ağına girmenin yanı sıra Türkiye'de 2 tane de mağaza açacak olan marka, genellikle tasarımın ön planda olduğu hazır giyim ürünleri satıyor.




Fransa'nın ünlü moda markalarından Eleven Paris, Türkiye pazarına girmek için Bilsar ile el sıkıştı. Markanın hedefi ilk etapta 2 mağaza açmak

Fransa'nın ünlü moda markalarından Eleven Paris, Türkiye pazarına girmek için Bilsar ile el sıkıştı. Bilsar'ın satış ağına girmenin yanı sıra Türkiye'de 2 tane de mağaza açacak olan marka, genellikle tasarımın ön planda olduğu hazır giyim ürünleri satıyor. Türkiye'nin en büyük gömlek üreticilerinden Bilsar'ın patronu Selman Bilal, portfoylerindeki marka sayısının arttığını söyledi. Eleven Paris'in moda sektöründe niş bir marka olduğunun altını çizen Bilal, "Türkiye'de tasarımın ön plana çıkmasıyla birlikte Eleven Paris'in başarılı bir grafik çizeceğine inanıyoruz" diye konuştu. 


ABD'YE YENİDEN GİRECEK 

Bilal, dolar euro paritesindeki düşüşün özellikle ABD pazarında kendilerine yeni kapılar açacağını açıkladı. Satış ekiplerinin ABD'de çalışmalar yürüttüğünü belirten Bilal, şöyle konuştu: "Amerikan ekonomisindeki pozitif gelişmeler bir trend olarak sürecek. Daha önce düşük dolar değeri nedeniyle bu pazarda rekabet etmekte zorlanıyorduk. Bu trendle birlikte etkinliğimizi artırmak ve pazarda kalıcı olmak istiyoruz." 


Sabah


Geri Dön