19 / 03 / 2024

Elexia Levent satışa çıktı!

Elexia Levent satışa çıktı!

Firma: Zincir Gayrimenkul Geliştirme ve Yeşil Holding

Proje: Elexia Levent

Büyüderece Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Elexia Levent satışa çıktı. Elexia Levent'te daireler 179 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.



Zincir Gayrimenkul Geliştirme ve Yeşil Holding ortaklığında İstanbul Avrupa Yakası Levent'te hayata geçirilen Elexia Levent projesi toplamda 138 konut ve 5 ticari üniteden meydana geliyor. 


Yaklaşık 15 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Elexia Levent projesi A Plus konseptte tasarlandı. Tek blok olarak inşa edilen Elexia Levent projesinde  1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve penthouse daire seçenekleri bulunuyor. 


Büyükdere Caddesi'ne 5 dakika yürüme mesafesinde yükselen Elexia Levent projesi, Talatpaşa Caddesi üzerinde konumlandırılıyor. 


24 ay sonra daire teslimlerinin yapılması planlanan Elexia Levent projesindeki dairelerin fiyatları 179 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Elexia Levent'te 120 ay 0,70 vadeli olarak ödemeler yapılabiliyor. 


Elexia Levent'te; fitness salonu, welness salonu, sauna, yönetim, toplantı odası, lobi, multimedya salonu, oyun salonu gibi çeşitli ortak kullanım alanları bulunuyor. 



Elexia Levent görselleri:


Elexia Levent satışa çıktı!


Elexia Levent satışa çıktı!


Elexia Levent satışa çıktı!


Elexia Levent nerede?

Elexia Levent adres: Ortabayır Mahallesi, Azelya Sokak, Kağıthane / İstanbul


Elexia Levent iletişim:

Tel:0850 333 88 90

Web: http://elexialevent.com/

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön