29 / 03 / 2024

Elif Ana İnşaat'tan Mardin'e yeni proje!

Elif Ana İnşaat'tan Mardin'e yeni proje!

İnşaat sektöründe yıllardan beri yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Elif Ana İnşaat sahibi Mehmet Konuş ise ekonomik durgunluğa inat yeni bir projeye imza atmak için "Taze Bismillah."dedi.



Dünya çapında yeni trend haline gelen ‘modern ve aynı zamanda çevre dostu’ yapılaşmanın ilk örneklerini Mardin'e kazandıran, yaptığı yenilikçi projelerle adından sıkça söz ettiren İşadamı Mehmet Konuş, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.


YENİLİKÇİ BİR ANLAYIŞLA

Konuş, uzun yıllardan beri yenilikçi fikir anlayışıyla Mardin'e hizmet etmeyi amaç edindi. Kaliteden ödün vermeden Mardin'e hizmet etmeyi amaçlayan Konuş, yeni konseptte yapılaşmanın ilk örneklerini Mardin'de kazandırırken, ilin kalkınması için de okul binası yaparak bağışlayan ilk işadamlarından biriydi. Konut alanında Mardin'de yaşanan sıkıntıları gözlemleyen ve kendi sektörüne dair eksikler noktasında ilgisiz kalmayan Konuş, bu bağlamda huzurlu, güvenli, rahat bir yaşamı vatandaşın ayağına getirerek kaliteden hiçbir zaman ödün vermedi.


BAYRAM MÜJDESİ VERDİ

Elif Ana Cennet Siteleri adı altında birçok site yapan Konuş, inşaatı devam eden sitelerde hisse sahibi olan iş ortaklarına bayram öncesi düzenlediği basın açıklaması ile adeta bayram müjdesi verdi.

Yapımı devam eden ve 300 üyesi olan Elif Ana sitesini Elif Ana Mehmet Konuş, rezidansa çevirerek burada ev sahibi olanlara ve ev alacaklara yeni müjdeler verdi. 


Yeni yapılacak Elif Ana Mehmet Konuş rezidansın depreme dayanıklı radya temel üzerinde inşa edeceklerini belirten Mehmet Konuş, "Yapılacak rezidans konforun yanında içerisinde bayan ve erkek ayrı ayrı olmak üzere yüzme havuzları, spor alanlar, yürüyüş parkuru, sosyal donatı alanları ve alışveriş merkezleri bulunacak. Binalardan önce güven inşa etmenin önemine inanan, sağlam malzeme ve kaliteli hizmetten ödün vermeyen bir ekibiz. Kurulduğu günden bugüne bu anlayışla ilerleyen Elif Ana İnşaat, öncelikle müşterilerinin içlerine sinerek alacağı mutluluk ve huzurla yıllar boyu yaşayacakları yapılar inşa etmeyi hedefliyoruz. Mardin'in en değerli arazilerinden birinin üzerine kurulacak Residence, yeni bir yaşam alanı sunma vaadiyle yola çıkıyor. Neredeyse doğal park görünümden olacak, yok yok. Yemyeşil peyzajıyla, kamelya ve süs havuzlarıyla süslenmiş bir bahçe, yürüyüş yolları, kadın ve erkekler için ayrı ayrı yüzme havuzları ve fitness salonları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu ve çok daha fazlası. Evlerde şömine, yerden ısıtma, su deposu, jakuzi, alarm sistemi. Kentin ayrıcalıkları arasında güvenlikli giriş ve açık-kapalı otopark gibi hayatı daha konforlu ve güvenli hale getirecek özellikler de mevcut. Mardin ve bahçe manzaralı konforlu daireler. Merkezi ısıtma sistemi. Bir toplumun gelişmişlik ölçütleri içerisinde ekonomik kalkınmışlık kadar özellikle sosyal alanlar ve yaşam alanlarının kalitesi de o toplumu etkiliyor. Bir insanın ihtiyacı olan her türlü ihtiyacın çözümlendiği önemli bir proje. Çok güzel bir proje yapılıyor. Şehrimizin güzelleşmesine katkı verecek. Allah kazasız belasız tamamlanmasını nasip etsin. Bu projeden sonra daha güzel projeleri de yapmayı Allah nasip etsin” ifadelerinde bulundu.


ALTI AYDA BİR TESLİMAT

Hedeflerinin yapımı devam eden bloklarının her altı ayda bir teslimat olduğunu belirten Konuş, Elif Ana Sitelerinde ikamet eden bütün ev sakinlerinin blokların yanında yapılacak olan rezidans'ın bütün imkanlarından faydalanılabilecek. Residance içinde ayrıca ortak kullanıma açık sinema odası, toplantı odası, misafir odası olacak.



Mardin Life


Geri Dön