16 / 04 / 2024

Elif Dürüst, kiracısı Dr. Ömer Alp ile mahkemelik oldu

Elif Dürüst, kiracısı Dr. Ömer Alp ile mahkemelik oldu

Sosyetenin ünlü simalarından Elif Dürüst satılığa çıkardığı dairesi yüzünden kiracısı estetik uzmanı Dr. Ömer Alp ile mahkemelik oldu...



Elif Dürüst, satışa çıkardığı dairesini müşterilere göstermediğini öne sürdüğü kiracısı Estetik Uzmanı Dr. Ömer Alp ile mah ke me lik ol du. Sosyetik güzel Elif Dürüst, dava dilekçesinde, şu anda muayenehane olarak kullanılan dairesinin belirlenen gün ve saatlerde müşterilere gösterilmesini talep etti.

Emlakçıyla anlaştım

Dürüst, Asliye Hukuk Mahkemesi"ne başvurarak, satışa çıkardığı dairesinin alıcılara gösterilmesi konusunda izin talep etti. Dava dilekçesinde daireyi uzun zamandır kiracı Ömer Alp"in doktor muayenesi olarak kullandığını belirten Elif Dürüst, bu daireyi satmak istediğini vurguladı. Elif Dürüst, bu ne den le bir emlak ofisi ile anlaştığını belirterek, œAncak kiracı mülkiyet hakkının kullanılmasını engellemekte, taşınmazın fotoğrafının bile çekilmesini hatta alıcılara gösterilmesine muvafakat etmemektedir dedi.

Kendisine anlattık

Dürüst, dilekçesinde Ömer Alp"in bu husustaki yükümlülüklerini ve sorumluluklarını kendisine defalarca anlatmasına rağmen hala bir netice alamadığını iddia etti. Elif Dürüst, dilekçesinde dairesinin müşterilere gösterilmesi hususunda uygun gün ve saatlerin tespit edilerek Ömer Alp"e bildirilmesini istedi.
Bugün/Tolga ATAR


Geri Dön