19 / 04 / 2024

Elik İnşaat Taahhüt ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elik İnşaat Taahhüt ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elik İnşaat Taahhüt ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Elik tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mart'ta Kartal Burak Bora Plaza'da kuruldu.



Elik İnşaat Taahhüt ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Elik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu.


Elik İnşaat Taahhüt ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) her türlü inşaat,taahhüt,onarım,konut,işyeri ,plaza,avm,yol,köprü otopark,tatil köyü,turizm tesisleri,otel,motel,pansiyon ve sosyal tesisler yapmak ,yaptırmak,taşeronluk yapmak,yaptırmak, hafriyat ve kazı işleri yapmak,yaptırmak    b) ev,işyeri,imalathane,mağaza,dükkan,satış yeri,teşhir yeri (showroom) gibi yerlerin iç ve dış dekorasyon işleri,stand ve teşhir amaçlı şeylerin yapımı,imalatı,ithalatı, ihracatı.    c) her türlü gayrı menkul alımı, satımı, kat karşılığı  ev ve işyeri inşaatı yapmak,yaptırmak. ev ,arsa,işyeri alımı satımı işlerini yapmak. hertürlü gayrı menkullerin tapu işlelerini yapmak, inşaat ruhsatlarını çıkarmak, konusu ile         ilgili olarak ipotek almak, vermek, ilgili kurum kayıtlarına şerh işlemleri yapmak.   e) şirket amacını gerçekleştirebilmek için menkul gayrı menkul mallarla hakları satın alabilir.gerektiğinde bunları gerçek ve tüzel kişilere sata bilir,trampa edebilir,kısmen veya tamamen kiralayabilir,gerekirse satar,kiraya verebilir,bu       gayrı menkulleri rehin, ipotek ve diğer aynı hakları takyit edebilir.iştigal konusu çerçevesinde ticari muamele dolayısı ile başkalarının gayrı menkullerini rehin,ipotek ve diğer her çeşit ayni hak ile lehine takyit edebilir. bu konuda       tapu dairelerinde muameleler yapabilir.3.kişilerin borç ve alacaklarının temini için ipotek,rehin,kefalet ve diyer teminatları alabilir,verebilir.   f) şirket nakil vasıtaları satın alabilir,kiralayabilir,kiraya verebilir satabilir.kurulmuş olan kooperatiflere üye olabilir.kooperatiflere ait hisseleri devir alabilir, devir edebilir.   g) şirket konusu ile ilgili olarak bankalar,diğer yerli ve yabancı mali ve kredi kuruluşlarıyla her nevi mali destek,kredi temini için sözleşmeler akdedebilir.bu amaçla ipotek ve rehin verebilir ve alabilir.   h) şirket konusuyla ilgili devlet ve özel şirket ihalelerine girebilir.    ı) şirket amacını gerçekleştirebilmek için her çeşit idari, mali,ticari faaliyetlerde bulunmaya,şirket kurmaya,kurulmuş olan şirketlere katılmaya serbest bölgelerde şube açmaya ve faaliyette bulunmaya yetkilidir.   k) şirket amacını gerçekleştirebilmek için acentelikler kurabilir,patent know-howe,ihtira beratı,marka,alemeti farika gibi hakları iktisap edebilir,kiralayabilir,kiraya verebilir,satabilir.diströbirl ikler ve temsilcilikler alabilir.



Geri Dön