29 / 03 / 2024

Elit Grand Palas kampanyası!

Elit Grand Palas kampanyası!

Firma: Delmar Yapı

Proje: Elit Grand Palas

Delmar Yapı imzası ile hayata geçirilen Elit Grand Palas Evleri İstanbul Pendik - Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. İşte Elit Grand Palas kampanyası...



Elit Grand Palas kampanyası 28 Şubat 2015 tarihinde sona erecek. Teslimleri bu yıl yapılacak olan proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen konutlardan oluşuyor. 


Pendik  Elit Grand Palas  fiyatları 235 bin TL ile 457 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 44 metrekare ile 109 metrekare arasında değişiyor.


Satışları devam eden Kurtköy Elit Grand Palas projesinin sosyal yaşam alanları içerisinde otopark, bilardo, golf, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları, güvenlik bulunuyor.


Elit Grand Palas kampanyası kapsamında yüzde 50 peşin ödemelerde 48 ay vade farksız taksit, yüzde 40 peşinatta 36 ay vade farksız taksit, yüzde 30 peşinatta ise 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. 


Elit Grand Palas iletişim

Telefon: 0216 482 70 70

Web Adresi: www.elitgrandpalas.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön