28 / 03 / 2024

Elit Perla Palas İstanbul'da 534 bin TL'ye 3+1!

Elit Perla Palas İstanbul'da 534 bin TL'ye 3+1!

7 farklı tipte 208 süit, 40-64 metrekare stüdyolar, 66-72 metrekare 1+1 ´ler, 140 metrekare 3+1 ´lerden meydana gelen Elit Perla Palas İstanbul'da 3+1"ler 534 bin TL ile 540 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor



Elit Perla Palas, dünya kenti olarak tarihe damgasını vuran İstanbul'un çağdaş yüzünü yansıtırken, köklü ve zengin tarihi mirasından da esintiler taşıyor. Roma, Bizans ve Osmanlı medeniyetlerinin oluşturduğu kültürlerin günümüze uzanan köprüsü olan İstanbul'da, stillerin modern yorumu olarak neo-klasik mimari tarzı ile Elit Perla Palas'ın dış cephesi şekilleniyor.

Ekolojik sorumluluk ve akılcı kent yaşamı odaklı mekan oluşturma prensipleri ise doğayı ve hayat konforunu korumak için projenin öncelikleri arasında yer alıyor.

Elit Perla Palas'ta öncelikle doğal ışıkla çevrelenmiş ve aydınlatılmış bir konsept öne çıkıyor. Yapının kütlesel formu binaya dışarıdan bakıldığında görülemeyen ancak binanın içinde hissedilen gün ışığına kucak açan yemyeşil peyzajlı bir iç avlu bahçesi etrafında şekilleniyor. İç avlu etrafına giydirilen cam cephe, hemen birinci katta yer alan toplanma merkezi ve dinlenme bahçesi olarak kullanılacak iç avlu ile binanın şeffaf birlikteliğini sağlıyor. Gün boyu binaya hayat enerjisi taşıyan ışık, lobide bulunan geniş kubbe üzerindeki özel camlardan geçerek iç galerilere doğru süzülüyor ve binanın çekirdeğine nüfuz ediyor. Hem lobinin zemininde hem de diğer katlarda bırakılan geniş galeri açıklıkları yapının diğer bölümleriyle doğal ışık bağı kuruyor. Garaj katından asansörlere geçişler bile, doğal güneş ışığı alan atriumlu bir bahçenin önünden geçilerek sağlanıyor.

Tertemiz havası, doğal güzellikleri, şehrin merkezine yakınlığı, zemin karakterinin depreme karşı dayanıklılığı, kaçak ve düzensiz yapılaşmaya kesinlikle izin verilmemesi Kurtköy'ü İstanbul'un en cazip yerleşim alanlarından biri haline getiriyor. Bölgeye değer kazandıran her yeni proje ile sürekli gelişen Kurtköy, gayrimenkul pazarının zirvesine yaklaşıyor.

Kurtköy'ün bugün yalnızca İstanbul'un değil hayatın da merkezi olmasını sağlayan birçok etken bulunuyor.

Elit Perla Palas, 24.000 m2 alan içinde sizlere hiç olmadığı kadar keyifli ve konforlu bir yaşam sunmak üzere, bilinen mimari yaklaşımları yeniden yorumlayarak hayat tarzına yüksek standartlarda yeni bir yorum getiriyor.

5 yıldızlı bir otelde sunulan hizmetlerden çok daha fazlasını gündelik, ev hayatınıza getirerek bilinen rezidans konseptlerinin dışına çıkıyor, farklı bir hayat için fark yaratıyor.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı:
İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı hava taşımacılığının her geçen gün daha fazla kullanıldığı günümüzde yepyeni yatırımlarla büyüyor. Dış hatlar terminalinin 2009 tarihinde açılması ile yıllık 15 milyon yolcu kapasitesine ulaşan havalimanının, ikinci etap açılış tarihi olan 2010 senesinde ise yıllık 25 milyon yolcu taşıma kapasitesine ulaşacağı ifade ediliyor.

Viaport Outlet Center:
2008'de faaliyete geçtiği günden beri sadece İstanbul ve Türkiye'den değil yurt dışından da büyük ilgi gören Viaport Outlet Center'da Kipa Hipermarket, Electro World gibi markaların yanı sıra 142 mağaza ve 32 restoran/kafe yer alıyor. Viaport Outlet Center'ı her ay 1,5 - 2 milyon kişi ziyaret ediyor.

Fuar ve Kongre Merkezi:
Avrupa'nın en büyük fuar alanlarından biri olarak 2010 yılında tamamlanacak olan fuar ve kongre merkezi, bölgenin adını tüm dünyaya duyuracak.

Eğitim Kurumları:
Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Koç Lisesi, Küçük Prens İlköğretim Okulu, Bilfen Anaokulu, Irmak Okulları Yuvası ve yakın gelecekte açılacak İstanbul Ticaret Üniversitesi, Alarko Üniversitesi, şžişli Terakki ve Fenerbahçe Kolejleri ile Kurtköy her düzeyde eğitim olanakları sunuyor.

Teknopark:
Sabiha Gökçen Havalimanı'nın hemen yanında, yaklaşık 90 hektar üzerinde 2011 yılında faaliyete geçecek olan İTEP (İleri Teknoloji Endüstri Parkı) Projesi ile Kurtköy, Türkiye'nin teknoloji üssü olacak. Teknopark'ta Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu çerçevesinde birçok yerli ve yabancı marka bulunacak.

HABOM (Havacılık Bakım Onarım Merkezi):
Kurtköy, 2011 yılından itibaren İTEP (İleri Teknoloji Endüstri Parkı) Projesi kapsamında Avrupa'nın en büyük havacılık bakım onarım merkezi THY Teknik A.şž. ortaklığıyla inşa edilecek bakım hangarları, revizyon atölyeleri, bakım üssü destek merkezi, eğitim merkezi, simülatör binası gibi tesislerin yer alacağı bir komplekse de ev sahipliği yapacak.

İstanbul Park Formula 1:
Kurtköy'ün hemen yakınında bulunan İstanbul Park Formula 1 pisti, bölgenin ilk büyük yatırımı olma özelliğine sahip. Bu pist sadece Formula 1 yarışlarına değil, aralarında MotoGP'nin de bulunduğu üst düzey birçok yarış organizasyonuna ve çeşitli aktivitelere de ev sahipliği yapıyor.

Pendik Marina:
500 yat kapasitesiyle Ataköy ve Kalamış'tan sonra İstanbul'un üçüncü büyük marinası olacak Pendik Marina, Kurtköy ve Yenişehir bölgesine de hizmet verecek.

Ulaşım Olanakları:
Kurtköy, ulaşım kolaylığı açısından adeta Türkiye'nin en şanslı konut bölgesi konumunda. TEM ve E-5 Otoyolları ile sahil yolu bölgeye çok yakın. TEM'e Kurtköy gişelerinden çıkış yaptığınızda en fazla 20 dakika içinde Boğaziçi veya Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde olabiliyorsunuz. Ayrıca yapımına başlanan Kadıköy-Kartal Hafif Metro Hattı'nın ikinci etabının da Kartal-Pendik-Kurtköy- Havalimanı hattından geçmesi planlanıyor.

TEM' den gelirken;
Sabiha Gökçen Havalimanı - Kurtköy çıkışından giriniz. (Girmeden önce sağınızda Viaport"u göreceksiniz.) Gişelerden 50 m sonra, ilk sapaktan Kurtköy tabelasından sağa doğru dönün.Yaklaşık 1 km hiçbir sapaktan sapmadan ilerleyin, karşınıza çıkacak ilk döner kavşaktan sağa Yenişehir tabelası oku yönüne dönün, ileride karşınızda Atlantis AVM"yi görene kadar devam edin, bir döner kavşak noktasına geleceksiniz, Atlantis AVM sağınızda kalacak şekilde devam edin.Yol bitene kadar ilerleyin. Yolun sonuna geldiğinizde kavşaktan sola doğru dönün, ileride sağda Hakmar"ı göreceksiniz, onu sağınızda tutarak ilerleyin. Yolun sonuna kadar geldiğinizde, siz sağdan devam edin 50 m kadar ileride Elit Yaşam Konakları yönlendirme tabelasını göreceksiniz, o tabeladan sola içeri doğru girin, ileride site ana kapımızdan satış ofisine kadar geleceksiniz.

E5' den gelirken;
Pendik Tersane Kavşağı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı yönüne doğru dönün. Kaynarca kavşağını ve Aydınlı sapağını geçip, Sabiha Gökçen Havalimanı/Akfırat kavşağında Sabiha Gökçen Havalimanı yönüne dönünüz. Yaklaşık 500 m sonra Kurtköy “ Sultanbeyli yönüne dönün. Kurtköy/Pendik yönüne doğru devam edin. 500 m sonra önünüze gelecek döner kavşaktan düz devam ettikten sonra karşınıza karşınızda Atlantis AVM"yi görene kadar devam edin, bir döner kavşak noktasına geleceksiniz, Atlantis AVM sağınızda kalacak şekilde devam edin. Yol bitene kadar ilerleyin. Yolun sonuna geldiğinizde kavşaktan sola doğru dönün, ileride sağda Hakmar"ı göreceksiniz, onu sağınızda tutarak ilerleyin. Yolun sonuna kadar geldiğinizde, siz sağdan devam edin 50 m kadar ileride Elit Yaşam Konakları yönlendirme tabelasını göreceksiniz, o tabeladan sola içeri doğru girin, ileride site ana kapımızdan satış ofisine kadar geleceksiniz.

Elit Perla Palas, 24.000 m ² alan içinde size hiç olmadığı kadar keyifli ve konforlu bir yaşam sunmak üzere beş yıldızlı bir otelde sunulan hizmetlerden çok daha fazlasını, ev hayatınıza getirerek bilinen rezidans konseptlerinin dışına çıkıyor, farklı bir hayat için fark yaratıyor.

Elit Perla Palas"da enerji verimli sistemler kullanılması esas alınırken akıllı bina teknolojileri ile şekillenen mimaride zamanınızı da verimli kullanabilmenize dönük projelendirildi.  Beş yıldızlı otellerden alışık olduğunuz keyifleri ve kolaylıkları günlük yaşama aktarmanın alt yapısını hazırlandı.  Lobiden Resepsiyon, Business center/Concierge hizmetine, kuru temizlemeden, 24 saat oda servisine pek çok residence hizmetini evinizde almanın konforunu yaşatacak alt yapıya sahip.

Ev ve ofisi birleştiren mimarinin yanı sıra ortak kullanıma yönelik keyifli buluşma mekanları ile de ön plana çıkmakta. Zengin bir sosyal yaşantı içinde, hayatın tadını paylaşıp misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz dünya mutfağından seçkin restoran, pastane ve cafelere, sanatseverlerle bulaşabileceğiniz Art Galery"e kadar hepsi bir arada ve Elit Perla Palas"ın içinde yer almakta.
   
Sosyal hayatın çekim merkezini oluşturan ortak paylaşımı artıran etkinlikler için Sağlık Kulübü, çocuk Kulübü gibi birçok aktivite birimleriyle Elit Perla Palas"ın mimarisi yaşam beklentilerine cevap verebilecek kapasitede. Elit Perla Palas"da yaşayanlar hayatlarında kazandıkları verimliliği çevresindeki insanlarla paylaşabilecek.

Elit Perla Palas"ın doğal ağaç ve bitki örtüsüyle düzenlenmiş iç avlu bahçesi Elit Perla Palas binasının rezidans ve otel kavramlarının prensipleri içinde güçlü ve çağdaş bir imge yaratması hedeflenmiştir. Gün ışığından en fazla yararlanabilmek için binanın formu yeşili içine alan merkezi iç avlu bahçesi çevresinde kütlesel olarak şekillenmiştir. Doğal ışıktan yaralanıp enerji tasarrufu sağlayan faydalarının yanı sıra iç avlu mekanının yeşil katmanı oksijen üretmektedir. İç avlu cephesinden kontrollü ışık alan rezidans ve ofis giriş hollerinde ferahlık ve aydınlık kazanılmıştır.

İç avluya bakan cephelerde dış cephelerin aksine cam yüzeylere ağırlık verilmiştir. Her katta 675 m ² iç avlu bahçesi alanı ile görsel birliktelik sağlanırken, bu cephelerde cam yüzeylerin sürekli olması düşünülmüş, giydirme alüminyum doğramalar ve ışık gereksinimlerine göre opak, yarı opak ve renkli lamine cam kullanılmıştır.

Elit Perla Palas rezidansları için ekolojik binaların tasarım kriterleri gözetilerek gün ışığından maksimum fayda sağlanırken doğa dostu çözümlemeler ile her katta yer alan kat bahçeleri doğal ve sıcak bir atmosfer sağlamaktadır.

İstanbul"un tarihi atmosferinin büyüsünü günümüze taşıyan, geleneksel ile modernin buluşması Elit Perla Palas"a bambaşka bir güzellik katıyor. İstanbul"a özgü dokular Elit Perla Palas"ın mimarisinin temellerini oluşturuyor. İç mimari kompozisyonunu oluştururken Mimar Sinan"ın eserlerinde kullandığı motiflerden esinlenildi.

Daire Mimarileri
Elit Perla Palas"ta düşlerinizin büyüklüğüne göre 40 ile 140 m ²  arasında alana sahip her biri kral dairesi konforunda hazırlanan 7 farklı tipte, toplam 208 adet rezidans ve farklı ofis üniteleri seçeneği bulunuyor.

Elit Perla Palas"ta seçkin bir hayat için fark yaratan birçok ayrıntıyla kendinize özel bir dünya keşfedeceksiniz. Otel konforunda, ev sıcaklığında ve ofis standardında hazırlanan daire alternatifleri ile keyif, huzur ve konfor dolu bir hayata merhaba diyeceksiniz.

Daire mimarileri yalnızca her ayrıntının düşünüldüğü tasarımı ile değil, dekorasyonu sanata, estetiği gösteriye dönüştüren her unsuru ile de en soylu hayallere köprüler kurarak size kendinizi çok özel hissettirecek.

Yaşam Alanı
- Ücretsiz internet bağlantısı
- LCD televizyon
- 500 kanal & uydu televizyon
- 400 kanal & Turksat uydu radio
- DVD/VCD/CD/MP3 CD/JPEG CD çalar  
- Yazıcı/Faks/Tarayıcı/Fotokopi (HP)
- çift telefon hattı
- Ahizesiz telefon
- Buharlı ütü ve ütü masası
- Odadan ayarlı ısıtma ve soğutma klima
- Radyolu saat

Mutfak
- Tam donanımlı, evyeli
- Büyük boy No-Frost buzdolabı
- Elektrikli domino ocak
- Izgara fonksiyonlu mikrodalga fırın
- Aspiratör
- Bulaşık makinesi
- Ekmek kızartma makinesi
- Su Isıtıcı - Kahve makinası
- 2 kişilik mutfak takımı

Banyo
- Saç kurutma makinesi
- Telefon (Telmax)
- Banyo tartısı
- Bornoz ve havlu terlikler
- Buklet malzemeleri

Elit Perla Palas"ın en son teknolojiyle donatılmış altyapısı ve akıllı bina altyapısıyla takip edilen ısıtma ve havalandırma sistemiyle enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma otomasyonları, ortak alanlardaki Wi-Fi (kablosuz internet erişimi) sayesinde rahat yaşar ve çalışırsınız.

Elit Perla Palas"ta güvenlik merkezi ile bağlantılı CCTV devresi ve etkin, uzman bina yönetimiyle 24 saat güvende olursunuz. Evlerdeki izinsiz girişlerde devreye girecek hareket dedektörü ve acil durumlarda kullanılacak panik butonu sayesinde güvenlik birimi anında haberdar edilmektedir.

Evlerde bulunan yüksek kaliteli görüntülü diyafon sistemiyle, gelen misafirler kontrollü kabul edilmekte, komşular arasında dahili telefon görüşmesi yapılabilmektedir.

Bütün konutlardaki kapı girişlerinde, tek anahtar ile evin içindeki aydınlatmaların kumandasını mümkün kılacak otomasyon altyapısı yer almaktadır.

Projede havalandırmalı, güvenlik alarmlı, ses bağlantılı, deprem sensörlü olmak üzere otopark katları ile bağlantılı 3 adet geniş kapasiteli asansör ve merkezi jeneratör grubu kullanılacaktır.

Yangın Tesisatı;
Erken uyarılı sprinkler yangın söndürme, tüm ortak alanlarda, otoparklarda ve daire içindeki bütün odalarda yangın söndürme-sprinkler sistemi, blok içlerinde 3 adet basınçlandırılmış yangın merdiveni, kat hollerinde yangın söndürme hortumları ve tüplerinin yer aldığı yangın dolapları, güvenlik merkeziyle bağlantılı otomatik yangın sistemi sayesinde binanın yangın güvenliği en üst düzeyde sağlanacaktır.

Mekanik Tesisat
¢Merkezi, otomatik kontrollü havalandırma, ısıtma ve soğutma (air-conditioning) sistemi,
¢Otomatik kontrollü, yüksek verimli doğal gaz kazanlarından oluşan merkezi ısıtma sistemi,
¢Isıölçer sistemi, daire içlerinde zeminden kılışı borularla dağıtım ve projesine uygun konvektör ve/veya panel radyatörler, banyolarda havlu panel ısıtıcılar,
¢Bireysel faturalandırma sistemli 24 saat merkezi sıcak su, pis su şaftlarında sessiz boru sistemi,
¢Deprem sensörlü doğal gaz sistemi, kanallı soğutma ve havalandırma sistemi,
¢Otopark otomasyonu, dairelerde müstakil havalandırma ve soğutma; VRV veya mini chiller sistemi bulunacaktır. Isıtma ve sıcak su sistemi merkezidir. Bireysel pay ölçer ile her daire tesisatlandırılacaktır.

Elektrik Tesisatı
Bina otomasyonu ve faturalamaya uygun elektronik sayaçlar, hayat koruyucu kaçak akım rölesi, zehirli gaz çıkarmayan halojensiz kablo tesisatı, yıldırımdan korunma tesisatı ve paratoner, topraklama tesisatı, otomatik olarak devreye giren merkezi jeneratör, son sistem uydu ve kablolu TV altyapısı, her dairede telefon hattı, hızlı kablosuz internet için ADSL altyapısı, kaçak akım röleli, buatsız elektrik tesisatı Elit Perla Pelas projesinde güvenliğiniz ve rahatınız için düşünülen ayrıntılardan...

Delmar Yapı'nın hayata geçirdiği projeler, önemli mimari değerler taşırken, kaliteli ve yüksek teknolojiye sahip inşaat uygulamaları da ön plandadır. Firmamız çevre, sağlık ve güvenlik ile ilgili yasalara uygun anlayışla, yüksek kalite standartlarında estetik yapılar üretmektedir. Faaliyet alanımıza giren her sektörde, iş süreçlerimizi yapılandırırken çevreyle dost uygulamaları oluşturmak, gerekli önlemleri almak ve sürdürülebilir bir gelecek için, tüm çalışanlarımızın ve iş birliği içinde olduğumuz her seviyedeki iş ortağımızın çevreye duyarlı, bilinçli bireyler olmasına katkı sağlamaktayız.

Elit Perla Palas'ta ev-ofis sistemi yanı sıra iş ortaklarınızla, müşterilerinizle ya da davetlilerinizle bir araya gelebileceğiniz tam donanımlı toplantı salonları ve önemli konuklarınız için seminer salonları da daima kullanımınıza hazır.

Elit Perla Palas, bir ofiste bulabileceğiniz tüm olanakları ev rahatlığı ile birleştirerek sizlere sunuyor. Ev-ofis olarak kullanabileceğiniz bu süitlerde dilerseniz tüm işlerinizi takip edebilir, dilerseniz tüm hizmet ayrıcalıklarından yararlanarak günlük yaşamınızı sürdürebilirsiniz. Ayrıca misafirlerinizi iç avlu bahçesinde bulunan lounge cafede veya restoranlarda ağırlayabilirsiniz.

ofis katları için aşağıdaki hizmetler sağlanmaktadır

¢Lobi"den giriş kapısı
¢Concierge hizmeti
¢Sekretarya ve iş merkezi hizmetleri
¢Toplantı salonları
¢Seyehat, transfer ve rezervasyon hizmetleri
¢Özel olarak tahsis edilmiş, asansörlü kapalı otopark alanı
¢Vale park hizmeti
¢Alışveriş hizmeti
¢çalışanlar için ofise kuru temizleme servisi
¢Ofis içine yemek servisi
¢Ofis temizliği
¢Teknik destek Pano
¢24 saat güvenlik
¢24 saat kartlı sistem ile giriş çıkış

Elit Perla Palas"ta 7 farklı tipte 208 süit, 40-64 metrekare stüdyolar, 66-72 metrekare 1+1 ´ler, 140 metrekare 3+1 ´ler yer alıyor.

Elit Perla Palas, Delmar Yapı İnşaat ve JBS Development, LLC USA'nın ortak girişimiyle İstanbul Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Elit Perla Palas"ta stüdyolar 181 bin 500 TL ile 219 bin TL, 1+1"ler 222 bin TL ile 279 bin TL ve 3+1"ler 534 bin TL ile 540 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede firma kendi bünyesinde yüzde 30 peşinatla 12 aya kadar vade farksız taksit yapıyor.

 

www.elitperlapalas.com
www.delmaryapi.com
[email protected]
Tel: 0216 482 70 70


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön