18 / 04 / 2024

Elit Perla Palas'ı Akcor Swegon havalandıracak!

Elit Perla Palas'ı Akcor Swegon havalandıracak!

Akcor Havalandırma Sistemleri’nin distribütörlüğündeki Swegon, yepyeni projeleri ile sektörüne yenilikler sunmaya devam ediyor



Kurtköy’de inşaatı devam eden, konut sistemine de farklı bir bakış açısı getiren Elit Perla Palas konutları, ülkemizde ilk kez özel konut olup bir otel gibi işletilecek. Bu önemli projenin havalandırması da dünya iklimlendirme markası Swegon tarafından gerçekleştirilecek.


Swegon’un A Sınıfı Ürünleri ‘Elit Perla Palas’ Konutlarında


Beş yıldızlı otel konforunda ve hizmet standartlarında projelendirilen Elit Perla Palas sürdürülebilir çevre stratejilerini kullanarak enerji verimliliğini arttıran malzeme seçimlerinde, yapı teknolojileri uygulamalarında ve mimari tasarımında Amerikan Ekolojik Yapılar Konseyi (USGBC ) tarafından verilen LEED (The Leadership in Energy and Enviromental Design-Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikası kriterlerini esas alıyor. Elit Perla Palas, gerçekleştirdiği ilkler sayesinde de diğer konut projelerinden ayrılıyor. İlk kez bir otel gibi işletilecek residence konseptine sahip olan proje dünya iklimlendirme markası Swegon Sistem Çözümünü tercih ediyor.


Maksimum Konfor Minumum Enerji ile Leed Sertifikasına Aday


Swegon’un yüksek ısı gerikazanımlı santralı; fansız, filtresiz, drenajsız oda terminal üniteleri; santral ve oda ünitelerini besleyen bir soğutma grubu ve tüm ekipmanların optimizasyonunu sağlayan dahili bir komple sistemi olarak tasarlandı. Akcor havalandırma sistemlerinin yürüttüğü projede tüm ihtiyaçlarınız Swegon kontrol sistemi ile çözümleniyor. LEED sertifikası için gerekli tüm çalışmaların yürütüldüğü projede, enerji verimliliği ön planda tutuluyor. Paragon oda ünitelerinin fansız, filtresiz ve drenajsız oluşu ile yüksek konfor ve düşük bakım maliyetleri diğer tercih sebeplerinden bazıları...


Swegon’un “Smartlink” kontrol ekipmanı sayesinde, soğutma grupları ile GOLD klima santralleri uyum içerisinde çalışarak mümkün olan en yüksek performansı garanti ediyor. GOLD higroskopik rotorlu ısı geri kazanım üniteleri, “All Year Comfort” modülü sayesinde bina içine dağılan 341 adet fansız, filtresiz konfor modülleri Paragon ve Paragon Wall oda ünitelerine giden soğutma su sıcaklığını yoğuşma sıcaklığının üzerinde tutuluyor ve drenaj ihtiyacı ortadan kalkıyor. Odalarda “Luna” otomatik kontrol ekipmanları yüksek konfor ve yoğuşmasız soğutma sağlamak için sistem ile uyumlu olarak çalışıyor. 


Swegon Markası Türkiye Distribütörlüğü Akcor Havalandırma Sistemleri ve Teknolojik Ürünler San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılmaktadır.


Geri Dön