29 / 03 / 2024

Elit Perla Palas'ta 148 bin TL'ye!

Elit Perla Palas'ta 148 bin TL'ye!

Delmar Yapı-JBS Development ortaklığı Kurtköy'de 60 milyon TL'lik yatırımla, Elit Perla Palas projesine start veriyor



Delmar Yapı Amerikalı ortağı JBS Development, LLC USA ile birlikte Kurtköy'de Sabiha Gökçen Havaalanı'nın karşısında 206 daireden oluşacak yeni bir residence projesine başlıyor. Neufert mimari standartlarının 5 Yıldızlı Oteller için öngördüğü niteliklerde inşa edilecek olan Elit Perla Palas İstanbul projesi, Kurtköy'ü yeşil bina konseptiyle tanıştıracak. Proje yaklaşık 60 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirilecek. Toplam 206 daireden oluşacak Elit Perla Palas İstanbul projesinin yüzde 80'lik bölümü 40 ile 72 metrekare arasındaki stüdyo ve 1+1 dairelerden oluşurken, kalan yüzde 20'lik bölüm ise 140 metrekarelik 3+1 dairelerden oluşuyor. Teslim tarihi 2012 olarak açıklanan projede dairelerin tanıtım fiyatları 148 bin TL ile 490 bin TL arasında değişiyor.

Akıllı bina özelliği taşıyacak
Delmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Yavuzcuoğlu, Elit Perla Palas'ın şehrin tüm dinamiklerini barındıran Kurtköy bölgesinde çevresel değerler dikkate alınarak az enerji tüketimine yönelik ve ekolojik yapı kuralları ile tasarlanan bir kompleks olacağını söyledi. Yavuzcuoğlu, projenin otel konforuna sahip, kapsamlı alt yapısıyla akıllı bir bina özelliği taşıdığını vurgulayarak, "Neufert'in 5 yıldızlı otel standartlarına göre tasarlanan ve Turizm Bakanlığı'nın 5 yıldızlı otel yönetmeliği doğrultusunda teknik ve mekanik alt yapıya sahip bir bina yarattık. Amerikan Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından verilen LEED programını izledik" diye konuştu.

Kiracısız gelir modeli fark yaratacak
Emrah Yavuzcuoğlu projenin fark yaratan en önemli unsurunun yönetim modeli olduğunu söylüyor. Elit Perla Palas'ın alışıldık residence modelinden farklı olarak, otel olarak işletilebilecek şekilde inşa edileceğine belirtiyor. Girişinde bulunan Lobby'de Residence hizmetinden öte, otel hizmeti sunulacak. 206 daireden en az 80 tane kadarının satışa sunulmayarak, daimi otel işletmesinde tutulmasının planlandığını anlatan Yavuzcuoğlu, "Ancak residence daire sahipleri de, otel yönetimiyle belirli süreli sözleşmeler yaparak odalarını otel yönetimine devrederek birebir kiracı bulma sıkıntısı olmadan gelir elde edebilecekler. İşte bu kiracısız gelir modeli Elit Perla Palas'ın en büyük farklılığı" diye konuşuyor.

Çevre dostu bina olarak tasarlandı
Yavuzcuoğlu, projede lobby'nin üstündeki koridorların binanın içindeki 750 metrekarelik peyzajlı avluya baktığını belirterek, "Projedeki amaç peyzaj katmanın sürdürebilirliğini en yüksek düzeyde sağlamaktır. Ekolojik sorumluluk ve akılcı kent yaşamı odaklı mekân oluşturma ilkelerini uyguladık. Garaj katından asansörlere geçişlerde dahi doğal güneş ışığı alan atriumlu bir bahçenin önünden yaşam katlarına ulaşılabiliyor" dedi.
Bülent Yoldaş/Sabah Emlak

www.elitperlapalas.com

216 482 70 70


Geri Dön