19 / 04 / 2024

Elit Perla Palas'ta ister otur ister kirala!

Elit Perla Palas'ta ister otur ister kirala!

Elit Perla Palas, Delmar Yapı ile Amerikalı JBS Development ve LLC USA ortak girişimiyle İstanbul Kurtköy'de hayata geçiriliyor



Hem rezidans hem de otel olarak kullanılabilecek projenin otel sisteminde işletilmesi, daire sahiplerinin kiracı bulma, kira toplama gibi sorunlarını da ortadan kaldıracak. Sistemle daire sahibi istediği dönemde dairesinde kendi yaşayabilecek, diğer dönemlerde ise, günlük, haftalık, aylık veya yıllık olarak dairesini otel işletmesine devrederek kira geliri elde edecek.

148 bin liradan başlıyor

Elit Perla Palas'ta 7 farklı tipte 208 süit bulunuyor. 40 metrekarelik stüdyo daireler 148 bin, 66 metrekarelik 1 artı l'ler ise 224 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 140 metrekarelik 3 artı l'lerin fiyatı ise 490 bin lira hizmet kalitesi ve süit konseptinde konforlu daireleri ile 5 yıldızlı bir otel standardında tüm beklentileri karşılayan Elit Perla Palas, yüzme havuzundan spor merkezine, SPA'dan yoga ve pilates stüdyolanna kadar pek çok aktivitenin yapılacağı tesislere sahip.

Tarihin izlerini taşıyor

Projenin mimarı Oya Başar Uluca, Eit Perla Palas'ın dünya kenti İstanbul'un çağdaş yüzünü yansıtırken, zengin tarihi mirasından da izler taşıdığını söyledi. Uluca şöyle konuştu:

"Elit Perla Palas'ın dış cephesini Roma, Bizans ve Osmanlı medeniyetlerinin modern yorumu olarak neoklasik mimari tarz ile şekillendirdik. Projede doğal ışıkla çevrelenmiş ve aydınlatılmış bir konsept öne çıkıyor. Yapının kütlesel formu, gün ışığına kucak açan yemyeşil peyzajlı bir iç avlu bahçesi etrafında şekilleniyor."
Posta


Geri Dön