25 / 04 / 2024

Elit Perla Palas'ta metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Elit Perla Palas'ta metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Delmar İnşaat'ın Kurtköy'de otel standartlarına göre inşa edeceği Elit Perla Palas, prim yapma potansiyeli yüksek bir proje.



Projenin adı: Elit Perla Palas
Projenin lokasyonu: Kurtköy
Yapan şirket: Delmar Yapı & İnşaat
Satış pazarlama sorumlusu: Proje Satış Ekibi
İnşaata başlama tarihi: Mart 2010
İnşaatı bitirme tarihi: Aralık 2012
Toplam arsa: 5 bin 40 metrekare
Toplam inşaat alanı: 24 bin metrekare
Ticari alanlar: 6 adet Restoran  ve 2 adet dükkân
Sosyal donatılar: Yarı olimpik kapalı havuz ile tam donanımlı sağlıklı yaşam klübü, SPA, sauna, Türk hamamı, farklı konseptlerde bar ve kafeler, resepsiyon hizmeti, çocuk bakım odası, Toplantı odaları, kapalı otopark, masaj Odaları, buhar Odası, jakuzi, hamam, Şok Havuzu), Fitness & Cardio, pilates ve yoga stüdyoları, vitamin Bar, duşlar ve soyunma odaları, DVD odası. Kral dairesi şeklinde tasarlanmış, ofis ünitesi olarak da kullanılabilen odaları, 24 saat oda servisi, resepsiyon, limuzin kiralama ve vale hizmetine kadar 5 yıldızlı bir otelden beklenen her türlü hizmeti verme kapasitesine sahip.
Satılabilir alan: Konut alanı 13 bin 500 metrekare, ticari alan 3 bin 100 metrekare
Konut bilgileri:  Elit Perla Palas'da 40 metrekare ile 140 metrekare arasında değişen 3 farklı tipte, toplam 208 adet rezidans ve farklı ofis üniteleri seçeneği bulunuyor.
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 3 bin 500 TL ile 3 bin 700 TL
Projedeki en pahalı ve en ucuz konutun fiyatı: 148 bin TL - 490 bin TL
Projedeki binaların kaç yükseklikleri: Bina tek blok üzerinde 30,50 metre yüksekliğinde
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 650 kişi
Projenin ayırt edici özelliği: Elit Perla Palas prim yapma potansiyeli yüksek bir proje. Metrekare bazında sunulacak hizmet ve kaliteye göre fiyatlar mantıklı. Proje, bilinen mimari yaklaşımlara yeni bir yorum getirmesi açısından da ilgi çekiyor. En temel özelliği ise otel konseptiyle hazırlanıyor olması. Neufert'in 5 yıldızlı otel standartlarına göre tasarlanan Elit Perla Palas'ın teknik ve mekanik alt yapısı, Turizm Bakanlığı'nın 5 yıldızlı otel yönetmeliği doğrultusunda hazırlanıyor.
Projede anneler için ne düşünüldü: Annelere proje kapsamında pek çok hizmet sunuluyor. Bunlardan bir kaçı; 24 saat oda servisi, çocuk bakım odası, acil sağlık hizmetleri, özel ekmek ve gazete servisi, alışveriş yardımcısı, kuru temizleme ve ev temizleme hizmetleri.
Projede babalar için neler var: Babalar için,  resepsiyon hizmeti, kiralama ve satış hizmeti, concierge hizmetleri, misafir karşılama, toplantı odaları, VIP limuzin transfer servisi/araç kiralama /havaalanı transferi, Kargo ve kurye servisi, kişisel güvenlik ve koruma hizmeti bulunuyor.
Projede çocuklar için neler var: Çocuklar için ise çocuk bakım odası, bebek bakımı, bebek sandalyesi ve bebek yatağı ve DVD odası bulunuyor.       
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Bilfen Özel Anaokulu ve Irmak Özel Anaokulu 5 km, Koç Vakfı Özel Lisesi 7 km, Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu 3 km, Okan ve Sabancı Üniversitelerine 6km
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: Özel Şifa Hastanesi 8 km, John Hopkins Özel hastanesi 18 km uzaklıkta
Projeye en yakın akaryakıt istasyonu kaç km uzaklıkta: Petrol Ofisi 3km
En yakın alışveriş merkezi: Via Port Outlet Alışveriş Merkezi'ne 3 km mesafede
Sabiha gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: Sabiha Gökçen Ulusalarası Havalimanı'na 2 km uzaklıkta
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: Tem 4 km, E-5 ise 11 km uzaklıkta

 (0216) 482 70 70
www.delmaryapi.com
[email protected] 

 

Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde


Geri Dön