19 / 04 / 2024

Elit Yapı'dan Tekirdağ'a 151 odalı otel!

Elit Yapı'dan Tekirdağ'a 151 odalı otel!

Elit Yapı firması Anadolu Tekstil, Tekirdağ Süleymanpaşa'da 151 odalı 400 yatak kapasiteli otel projesi inşa ediyor. Yapımı devam eden otel, 35 milyon TL proje bedeline sahip.




Elit Yapı firması Anadolu Tekstil Turizm İnşaat ve Sanayi Ürünleri Üretim ve Pazarlama Ltd. Şti. tarafından Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde 35 milyon TL proje bedeline sahip 151 oda 400 yatak kapasiteli otel yapılıyor.


Balcı (Vakfı) Araştırma Hastanesi Sağlık Oteli ve Anadolu Tekstil Turizm İnşaat Ve Sanayi Ürünleri Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi ile yapılan protokolde Balcı (Vakfı) Araştırma Hastanesi Sağlık Oteli tüm haklarını 01.09.2014 tarihinde Anadolu Tekstil Turizm İnşaat ve Sanayi Ürünleri Üretim ve Pazarlama Limited Şirketi’ne devretti.


Anadolu Tekstil tarafından başlangıçta 53 yatak kapasiteli olarak planlanan sağlık otel projesinde daha sonra kapasite 400 yatak olarak arttırıldı. 6 bin metrekare alanda yükselen otel projesinin toplam inşaat alanı 33 bin 829 metrekare olarak belirlendi.


Planlanan otelde, 136 Standart oda (oda başı 2 yatak), 9 suit oda (oda başı 4 yatak), 6 aile odası (oda başı 6 yatak) ve ilave yataklı odalarla beraber toplam 400 yatak kapasiteli, lobby bar, business center, büyük balo salonu, a la carte restaurant, çok amaçlı salon, 4 adet toplantı salonu, kapalı otopark bölümleri olacak. Lobby, Bar, Business Center, Büyük Balo Salonu, Restaurant, Modern toplantı salonları ve kapalı otopark bölümleri de yer alacak.


Elit Yapı dan Tekirdağ a 151 odalı otel!



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön