20 / 04 / 2024

Elite City Atakentte metrekaresi 2 bin TL!

Elite City Atakentte metrekaresi 2 bin TL!

Şua İnşaat ve Emlak GYO Hâsılat Paylaşımı ile Atakent’te konumu, kalitesi, yerleşim planı ile bölgeye yeni bir soluk getirecek bir projeye başlıyor



Elit City’de özenli bir tasarım ve kalite için çok profesyonel gruplarla çalışıldı. Mimari, statik, iç mimari ve peyzaj da iddialı ekiplerle çalışan Şua İnşaat, projede bölgeyi iyi analiz edip projeye 3 ayrı danışmanla start veriyor. Projenin mimari tasarımı Mimar Adnan Kazmaoğlu ve ekibi tarafından hazırlandı, İç mimari çalışmaları ise Mimar Elif Kınıkoğlu ve ekibi, peyzaj tasarımları ise Trafo Mimarlık tarafından yapıldı. Projede metrekare satış fiyatları ortalama 2 bin TL civarında olacak. Konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak çeşitlendirilecek.

İnşaat arazisinin zemin etüdü konusuna büyük hassasiyet gösterildi, son deprem yönetmeliği ve uluslararası standartlar göz önüne alınarak projelerin hazırlandı.  Çok katlı oluşumun yanı sıra daha az katlarla da tüketicilerin taleplerini karşılamayı amaçlayan proje, bölgede rezidans konforuna sahip tek proje olacak. Projenin peyzaj planları da yetişkin, genç ve çocuk hesabı yapılarak oluşturuldu.

Özel çevreden sıyrılan ve çevredeki projelere göre nüfus açısından da butik olacak, daha özenli, daha nitelikli ulaşımı kolay, manzara avantajları ve özel tasarımcıların elinden çıkmış bu projede yer almak isteyenler, erken tanışmanın ayrıcalıklarını yaşayacaklar.

Şua İnşaat’ın işyeri, konut, sosyal tesis, yüzme havuzları, iş hanları, göletler ve villalardan oluşan ve toplam 250 bin metrekareyi bulan inşaat çalışmaları bulunuyor.

www.suainsaat.com.tr

0212 495 40 20

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön