24 / 04 / 2024

Elite City'de 1+1'ler 181 bin TL'ye!

Elite City'de 1+1'ler 181 bin TL'ye!

1+1"den 4+1"e dairelerin 181 bin ile 836 bin lira arasında fiyatlardan satıldığı Elite City'de ısıtma sistemleri için DAF Energy ile anlaşılarak kurulan ısı istasyonu sayesinde yüzde 40"a varan tasarruf sağlanması imkanı da getirildi  



 şžua İnşaat, daireleri ithal ankastreleriyle birlikte satışa sunma kararı aldı

Halkalı"da 600 konutluk Elite City ile bölgenin en lüks projelerinden birini satışa çıkaran şžua İnşaat, daireleri ithal ankastreleriyle birlikte satışa sunma kararı aldı. 1+1"den 4+1"e dairelerin 181 bin ile 836 bin lira arasında fiyatlardan satıldığı projede ısıtma sistemleri için DAF Energy ile anlaşılarak kurulan ısı istasyonu sayesinde yüzde 40"a varan tasarruf sağlanması imkanı da getirildi.

şžua İnşaat"ın Halkalı"da satışa çıkardığı 600 konutluk Elite City projesi, sahip olduğu özellikler ve sosyal donatılarla bölgesindeki en lüks projelerden biri olma özelliğini taşıyor. Emlak GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve mimar Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarlanan projede daireler ithal ankastreleri ile birlikte satılıyor. Projede 4, 8, 20 ve 30 katlı binalar, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk oyun bölümleri, kreş, kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve vitamin bar"dan oluşan kapalı sosyal tesisin yanı sıra, açık alana konumlandırılmış yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis, basketbol ve voleybol sahaları yer alıyor.

Isı sistemi sayılı projede var

Projede İstanbul"daki çok az sayıda projede yer alan bir ısıtma sistemi de kullanılacak. Isıtma sistemleri için DAF Energy ile anlaşılarak kurulan ısı istasyonu sayesinde yüzde 40"a varan tasarruf sağlanacak. Sistem sayesinde şebeke suyu kendiliğinden ısınarak dairelere ulaştığı için kat sahipleri sıcak su için ayrıca bir ödeme yapmayacak. Böylece projede kullanılacak DAF Energy ısı istasyonu ile daire sahipleri yakıt giderlerinden yüzde 40"a varan oranda tasarruf edebilecek. Elite City sakinleri, ısı istasyonu ile dairelerinin sıcaklığını kontrol edebilecek, evde kimsenin olmadığı saatlerde ısıyı düşürebilecek. Elite City"deki ısı istasyonu, dairelerini kiraya vermek isteyenler için de ekonomik fayda sağlıyor. Yaygın olarak kullanılan sistemler de ev sahipleri de boş kalan daireleri için, daire kiralanana kadar diğer dairelerle eşit miktarda para öderken, Elite City"de bu sorun ortadan kalkıyor. Dairelerinin ısısını en düşük seviyeye getiren ev sahipleri, dairelerine kiracı bulana kadar oldukça düşük bir yakıt faturası ödeme şansına sahip oluyor.

Yüzde 89"u yeşil alan olan Elite City"de tüm araçlar sitenin altına konumlanan kapalı otoparka park ediliyor. Eczane, market, kuru temizleme, pastane ve kuaförün bulunduğu bir de çarşı bulunacak projede 1+1 64 metrekare daireler ile 330 metrekare loft daireler 181 bin ile 836 bin lira arasında fiyatlardan satılıyor. 37 dönüm arazide konumlanan Elite City"de, 15 ayrı daire tipi bulunuyor.
Elite City"nin 1 yıl içerisinde en az yüzde 25, 2 yıl içerisinde ise yüzde 60 kazandıracak bir yatırım olacağının öngörüldüğünü kaydeden Elite City Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı, Avrupa yakasında 2011"in ikinci yarısında yeni ve kapsamlı bir konut projesini hayata geçirmeyi planladıklarını açıkladı. Projeden 200 milyon liranın üzerinde bir hasılat beklediklerini kaydeden Sarıcalı, œProjede 800-900 konut inşa etmeyi hedefliyoruz. Halkalı veya Bahçeşehir"de arsa arıyoruz. 1 ay içinde yeri netleştirmeyi planlıyoruz dedi. Sarıcalı, Pendik"te de 370-400 konutluk bir projeyi yılbaşında satışa çıkaracaklarını belirtti.

Aralık 2012"de teslim edilecek

24 saat güvenlik ve kameralı sistemle izleme sistemi bulunan Elite City, Aralık 2012"de teslim edilecek. Projede bölgede bir ilke imza atılarak tamamen porselenle kaplanan dış cepheler, binalara yeni ve temiz bir görüntü oluşturarak ısı izolasyonu sağlıyor.
Vatan/Nihal Yuvacan

0212 472 72 55
www.suainsaat.com.tr




Geri Dön