28 / 03 / 2024

Elite City'de 24 aya 0 faiz fırsatı!

Elite City'de 24 aya 0 faiz fırsatı!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Elite City

Şua İnşaat’ın Atakent’te inşa ettiği Elite City projesinde hemen teslim son daireler satışa sunuldu. Son 40 daire ile home – office’ler 24 ay vadeye 0 faizle, 120 aya kadar vadeye ise %0,69 faiz oranlarıyla alıcı buluyor...



Geçtiğimiz Aralık ayında yaşamın başladığı Elite City’de, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerindeki son daireler ile çeşitli büyüklüklerdeki home – office’lerin satışı devam ediyor.


%95’inin sahiplerini bulduğu projede 1+1 daireler 320 bin TL’den, 2+1 daireler 469 bin TL’den, 3+1 daireler ise 701 bin TL’den başlıyor. Home – office’lerin fiyatları ise 325.000 TL’den başlangıç gösteriyor.


24 ay vadeye 0 faizle, 120 aya kadar ise %0,69 dan başlayan faiz oranıyla vadelendirme yapılııyor.  Geniş sosyal yaşam ve spor alanlarının sunulduğu projedeaçık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, oyun alanları, alışveriş birimleri, kreş ve 24 saat özel güvenlik bulunuyor.


Elite City’nin bölgenin en gözde konut projelerinden olduğunu belirten  Şua İnşaat  Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıcalı; “Elite City projemizle Atakent bölgesinin en çok tercih edilen projelerinden birine imzamızı attık. Mimarisiyle ve donatılarıyla çevresine değer kazandıran bir proje olarak konumlandı. Şuan son 40 daireyi ve home – office’leri satışa sunduk. Bununla birlikte Pendik’te inşaa ettiğimiz Elite Side projemizde de teslimlere başladık. Şua İnşaat olarak sektördeki yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi.


Benzer birçok markalı konut projesinin aksine Elite City’de sosyal tesisin kullanımı tamamen site sakinlerine tahsis ediliyor ve ek bir ücret talep edilmiyor. Türkiye’nin köklü vakıflarından Türk HAVAK tarafından işletilen sitenin kreşi de yalnızca site sakinlerine hizmet veriyor.



projeye sor



Geri Dön