28 / 03 / 2024

Elite Side, bayram sonrası satışa çıkıyor! Metrekaresi 2 bin TL'ye!

Elite Side, bayram sonrası satışa çıkıyor! Metrekaresi 2 bin TL'ye!

Şua İnşaatın merakla beklenen projesi Elite Side bayram sonrasında satışa çıkıyor. Pendikte projelendirilen Elite Side şimdiden yoğun talep görüyor. 400 konuttan meydana gelen projede konutların metrekare birim fiyatları ortalama 2 bin TL olarak belirlend



Şua İnşaat tarafından Pendikte 25 bin metrekare arsa üzerinde inşasına başlanan Elite Sideda satışlar bayram sonrasında başlıyor. 130 milyon TLlik yatırım bedeline sahip projenin metrekare başlangıç fiyatlarının 2 bin TL civarında olması planlanıyor.

400 konuttan oluşan Elite Side estetik mimarisi, birbirinin önünü kapatmayacak şekilde tasarlanan blokları ve geniş peyzaj alanlarıyla Şua İnşaat kalitesini yansıtıyor.

Yüksek inşaat kalitesinin ögzün mimariyle buluşmasıyla İstanbulun en başarılı projelerinden biri ortaya çıkıyor. Tüm detaylarının en ince ayrıntısına kadar tasarlandığı proje Pendike yeni bir bakış getiriyor. Elite Sideın yazın ve kışın kullanıma uygun olarak tasarlanan yüzme havuzunun açılabilir ve kapanabilir olması da birçok benzer projenin önüne geçmesini sağlıyor.

Ayrıca projede yer alan çocuk havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve kafeteryalar ile geniş sosyal yaşam alanları sunuluyor. Elite Sideda site içinde araç trafiğinin önüne geçen tamamı kapalı otoparkla da bulunuyor.

Elite Sideda tüm ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanan 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 6 adet de ticari ünitenin yer alacağı proje Pendorya AVM, Neomarin AVM, Viaport AVMye birkaç dakikalık mesafede bulunuyor.

Projenin çevresinde bulunan 5 yıldızlı 3 adet de otel yer alıyor. Bölgenin tüm önemli noktalarına kolay ulaşım olanağı bulunan Elite Side, Türkiyenin en büyük hastanesi olan Marmara Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine 2 dk, Kadıköy metrosuna ve  Marmaray  hattı duraklarına 300 ila 500 metre uzaklıkta konumlanıyor.

390 91 92

www.eliteside.com.tr


Geri Dön