26 / 04 / 2024

Elite Side Projesi'nin tüm ayrıntıları açıklanıyor! Yeni İstanbul Yeni Hayat!

Elite Side Projesi'nin tüm ayrıntıları açıklanıyor! Yeni İstanbul Yeni Hayat!

Elite Side Projesi, Yeni İstanbul Yeni Hayat sloganıyla yola çıkıyor. Ön talep süreci devam eden Elite Side Konut Projesi'ndeki konutların bu ay satışa çıkarılması hedefleniyor...



şžUA İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Elite Side projesinde ön talep toplama süreci devam ediyor. Projenin yetkilileri Pendik 'teki yeni projeleri Elite Side için beklenenin üzerinde bir ilgi ile karşılaştıklarını belirttiler.

Proje detaylarını bir sır gibi gizleyen şžUA İnşaat yetkilileri; projenin E5 'in hemen kenarındaki deniz manzaralı arazisiyle ve tam teşekküllü 2 hastaneye, bol yıldızlı otellere, alışveriş merkezlerine, havalimanına, kamu ve özel okullara, deniz ulaşımına ve inşaatı devam eden metro güzergahına yakınlığı ile cazibesini yükseltiyor.

Proje Satış Yöneticisi Seda HERCAN; cazip lokasyonun yoğun talepteki tek sebep olmadığını, en önemli sebebin şžUA İnşaat 'ın Anadolu yakasındaki tamamlanmış diğer projelerindeki başarılarının ve şu anda devam eden Halkalı-Atakent 'teki Elite City projesinin özenli peyzaj planlamasının, zengin sosyal tesislerinin, yeni teknolojiyi takip eden yüksek inşaat kalitesinin ve biten projelerinin profesyonel bir ekip tarafından yönetilmesinin de büyük rol oynadığını belirtti.

Yatırım adresi Pendik 'te çok yakın bir tarihte başlayacak olan şžUA İnşaat 'ın yeni projesi Elite Side için geri sayımın başladığını belirten HERCAN, profesyonel bir ekiple tüm detayları göz önünde bulundurarak yoğun ve özenli bir çalışma yürüttüklerini söyledi. HERCAN; her yeni projelerinin bir öncekinden daha iyi olması niyet ve gayretinde bir anlayışa sahip şžUA İnşaat 'ın, tüm projelerinin çevresine değer kattığı gibi Pendik 'teki standartları da yükselteceğini belirtti.

Yeni İstanbul Yeni Hayat! sloganıyla yola çıkan projenin tıpkı Elite City gibi uygun fiyatlarda ve zengin sosyal alanlara sahip olması bekleniyor.

http://www.eliteside.com.tr/


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön