29 / 03 / 2024

Elite World Business Hotel hizmete açıldı!

Elite World Business Hotel hizmete açıldı!

İş hayatının en stratejik noktalarından Florya’ nın en lüks oteli Elite World Business Hotel, Luxe Worldwide Hotels CEO’ su Efrem Harkham’ın katılımı ile hizmete açıldı.



Elit Turizm Yatırım A.Ş.  tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile hizmete açılan Elite World Business Hotel’in ilk konuğu, açılış için Türkiye’ye gelen Luxe Worldwide Hotels CEO’su Efrem Harkham oldu.

Dünyanın önemli uluslararası otel zincirlerinden Luxe Worldwide Hotels’in CEO’su Efrem Harkham, Türkiye’deki tek üyesi Elite World Hotels zincirinin yeni yatırımı Elite World Business’in 23 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilen açılışı için İstanbul’a geldi.  

60 milyon dolarlık yatırımla Florya’da kapılarını açan Elite World Business Hotel’in açılışı için Türkiye’ye gelen Luxe Worldwide Hotels CEO’su Efrem Harkham, otelde ilk konaklayan konuk olarak duyduğu memnuniyeti belirtirken, Elite World Hotels yönetimine başarılı Business Hotel konseptine dair tebriklerini sundu.

Elite World zincirinin dördüncü halkası 60 milyon dolarlık yatırımla açıldı

Beş kıtada 64 şehirde başta iş otelleri olmak üzere 200 oteli bünyesinde barındıran “Luxe Worldwide Hotels”in üyesi ve THY Miles&Smiles program ortakları arasında yer alan Elite World Business Hotel, bu özellikleriyle tüm dünyayı İstanbul'a bağlayan nokta olarak yeni bir dönem açacak.

Elite World Business Hotel, toplantı odaları ve faaliyet alanı açısından da, iş ve turizm amaçlı konaklama ve toplantılara kaliteli ve benzersiz hizmet anlayışıyla farklı bir alternatif sunacak.

Hedef 5 yıl içerisinde 8 otele ulaşmak

İstanbul Taksim’de 102 oda kapasitesi ile 4 yıldızlı ‘’superior’’ Elite World Prestige, 245 odalı, 5 yıldızlı Elite World İstanbul, 230 odalı 5 yıldızlı Elite World Van Hotel’i misafirlerine sunan Elite World Hotels, zincirinin yeni halkalarıyla büyümeye devam edecek. 60 milyon dolarlık yatırımla Elite World Business Hotel’i 23 Ocak 2014 tarihinde hizmete sunan Elit Turizm Yatırım A.Ş., 5 yıl içerisinde otel sayısını 8’e çıkaracak.



Geri Dön