23 / 04 / 2024

Elite World Business Hotel TUROB'un geleneksel öğle yemeğine ev sahipliği yaptı!

Elite World Business Hotel TUROB'un geleneksel öğle yemeğine ev sahipliği yaptı!

Elite World Business Hotel, geçtiğimiz gün TUROB geleneksel öğle yemeğine ev sahipliği yaptı. Turizm sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra, etkinliğe İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da katıldı




Elite World Business Hotel, geçtiğimiz gün Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği'nin (TUROB) geleneksel öğle yemeğine ev sahipliği yaptı. 


Turizm sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra, etkinliğe İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, TUROB Başkanı Timur Bayındır ve küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya'nın yanı sıra çok sayıda sektör profesyoneli ve basın mensubu katıldı. 


Yaptığı açılış konuşmasında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan TUROB Başkanı Timur Bayındır, her dönem yerel yönetimler ile yoğun temas halinde olan TUROB'un sektörün sorun ve ihtiyaçlarını en doğru şekilde aktararak, çözüm önerileri sunduğunu belirtti. Bayındır, konuşmasının sonunda desteklerinden dolayı Elite World Otelleri Genel Müdürü Sayın Ünsal Şınık'a, Elite World Otelleri Satış ve Pazarlama Direktörü Sayın Emel Elik'e ve Elite World Business Hotel Genel Müdürü Sayın Murat Köni'ye teşekkürlerini iletti. 

Etkinliğin davetlilerinden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise, ülkemizde daha fazla turist ağırlayabilmek için daha fazla çalışılması gerektiğinin altını çizdi. Mutlu sözlerini şöyle tamamladı: "Geçtiğimiz yıl İstanbul'a gelen 10 milyon ziyaretçinin mutluluğunu yaşamıştık. Bu yıl bu rakamının çok daha üzerine çıkarak, yeni rekorlara ulaşmalıyız


Anayurt


Geri Dön