28 / 03 / 2024

Elite World Business Otel Yeşil Yıldız aldı!

Elite World Business Otel Yeşil Yıldız aldı!

Elite World Business Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri" projesi ve "Sürdürülebilir Turizm" kapsamında, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' unvanını almaya hak kazandı.



Elite World Business Otel Genel Müdürü Adem Armusen, "Elite World Otelleri olarak çevre odaklı projelerimiz her zaman önceliklerimiz arasında. Çocuklarımıza, geleceğimize yeşü bir miras bırakmak için biz de üzerimize düşeni yapıyoruz. Almaya hak kazandığımız Yeşü Yıldız unvanı ile de bu yaklaşımımızı belgelemek bizleri gururlandırdı" dedi. 



Yeşil Yıldız etiketi; su tasarrufunu, enerji verimliliğinin arttırılmasını, çevreye zararlı maddelerin tüketiminin ve atık miktarının azaltılmasını, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımının teşvik edilmesini, konaklama işletmelerinin yatırım aşamasından itibaren çevreye duyarlı olarak planlanmalarını, turistik tesisin çevreye uyumunu, çevreyi güzelleştirici düzenleme ve etkinlikleri, ekolojik mimariyi, çevreye duyarlılık konusunda bilinçlendirmeyi, eğitim sağlanmasını, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapılmasını kapsıyor. 



Dünya


Geri Dön