25 / 04 / 2024

Elite World, EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer aldı!

Elite World, EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer aldı!

Elite World Oteller Zinciri, yaşanan üzücü olaylardan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen, hacim kadar rekabetin de arttığı turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.



Elite World Oteller Zinciri, yaşanan üzücü olaylardan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen, hacim kadar rekabetin de arttığı turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Otelcilik trendlerini yakından takip ederek, yatırımlarını çeşitlendiren ve artıran Elite World Oteller Zinciri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer aldı.  


Turizm sektörüne yeni bir konsept

2016 yılının Eylül ayı itibariyle hizmet vermeye başlayacak, zincirin en büyük kapasiteye sahip oteli olacak olan Elite World Europe Otel’e dair bilgiler, ilk kez EMITT Fuar’ında turizm sektörü ve zincirin iş ortakları ile paylaşıldı. Zincir, turizmde bir ilk olacak yeni konsept ile Elite World Europe Otel’i yeni sezonda hizmete sokacaklarının duyurdu. 


Elite World Oteller Zinciri Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik, EMITT Fuarı’nda, “2014 yılından itibaren çalışmalarını sürdürdüğümüz, Basın Ekspress Yolu üzerinde inşaası devam eden Elite World Europe Otel, arsa payı dahil 120 milyon dolar yatırım ile hayata geçiriliyor. Tesis, toplam 401 oda, 802 yatak kapasitesi ve 2500 kişi kapasiteli 11 toplantı salonu ile farklı bir konseptle hizmet verecek bir kongre oteli olacak. 2014 yılından aralıksız süren fizibilite çalışmaları ile iş dünyasının beklentilerini çok iyi analiz ettiğimizi düşünüyoruz. Bildiğiniz gibi oteller sadece mekan değil, asıl olarak hizmet sunan noktalardır. Zincirimizin en büyük halkası olacak Elite World Europe Otel’de çok özel bir hizmet tanımı, ilk olacak bir konsept ile yerli ve yabancı iş dünyasını yeni sezonda, Eylül ayı itibariyle misafir ediyor olacağız” dedi. 


Elik ayrıca, Elite World Europe Otel’in ardından İstanbul Anadolu yakasında Maltepe’de Elite World Asia Oteli’ni 2017 yılında hizmete alacaklarının bilgisini paylaştı. 


Elite World Otelleri, şu an İstanbul Taksim’de Elite World İstanbul ve Elite World Prestige Otelleri ile, Florya E5 kavşağında yer alan Elite World Business Otel, Van’da ki Elite World Van Otel ve Marmaris İçmeler’deki Elite World Marmaris Otel ile hizmet sunuyor.


Geri Dön