28 / 03 / 2024

Elite World İstanbul'da 2 otel daha açacak!

Elite World İstanbul'da 2 otel daha açacak!

Turizmde Elite World markası ile faaliyet yürüten Elik Ailesi'nin ses getiren yatırımları art arda devreye giriyor. Yakın zamanda üç oteli bulunan İstanbul'da tesis sayısını beşe çıkaracak.



Turizmde Elite World markası ile faaliyet yürüten Elik Ailesi'nin ses getiren yatırımları art arda devreye giriyor. Yakın zamanda adlarını çok daha fazla duyuracaklar. 


İlk otellerini 1975'te Van'da açan Elik Ailesi, beşinci otelini yaz sezonu başında Marmaris'te devreye aldı. Yakın zamanda üç oteli bulunan İstanbul'da tesis sayısını beşe çıkaracak. Önce Basın Ekspres Yolu'ndaki yatırım, ardından Bostancı'daki tesis devreye sokulacak. Yurtdışında ise Rusya Petersburg'taki 4 ve 5 yıldızlı otel yatırımları tüm hızıyla sürüyor. 


Elite World diğer taraftan büyüyen iş hacmine uygun olarak üst yönetici transferlerinde de ön planda. Elite World Oteller Zinciri'nin ilk resort yatırımı Elite World Marmaris Otel'in genel müdürlüğüne, 39 yıldır turizm sektöründe görev alan Ali İhsan Bilgi getirildi. 


Marmara Üniversitesi iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi'ni tamamlayan Ali ihsan a Bilgi, kariyeri boyunca yerli ve yabancı birçok otelde görev aldı. Magic Seven Otel, Green Beach Resort, Mersoy Otel, mesai yürüttüğü kurumlardan birkaçı. 


Ekonomist


Geri Dön