19 / 04 / 2024

Elite World Oteller zincirinden 5 otel projesi!

Elite World Oteller zincirinden 5 otel projesi!

Elite World Oteller zincirinden 490 milyon dolar yatırımla 5 otel Elite World Oteller zinciri, önümüzdeki dört yılda hizmete sunacağı beş yeni otel ile otel sayısına dokuza çıkaracak.



Toplamda 490 milyon dolarlık bir yatırım ile hayata geçirilecek yeni oteller ile zincirin yatak kapasitesi 4 bin 966'ya, grubun toplam istihdamı da bin 765'e yükselecek. 



2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu söyleyen Elite World Oteller Zinciri Genel Müdürü Ünsal Şinik, "İlk olarak, 25 milyon dolar yatırımız ile ilk resort yatırım Elite World Marmaris Otel'i îçmeler'de bu Haziran ayında açıyoruz. Yine 120 milyon dolar yatırım yaptığımız İstanbul Basın Ekspress yolundaki Elite World Europe Otel açılacak. Ayrıca bu yaz Maltepe'deki arazimizde 15 milyon dolar yatırım ile 350 odalı Elite World Asia Otel'in inşaatına başlıyoruz" dedi. 




Şinik, yurtdışında da St. Petersburg'da geçen yıl iki arazi aldıklarını, burada biri beş, diğeri dört yıldızlı olmak üzere iki otelin inşaatına başladıklarını söyledi, iki otelin yatrırım maliyeti 230 milyon dolar. 



Dünya


Geri Dön