19 / 04 / 2024

Elizabeth Hurley Gloucestershire'da çiftlik aldı!

Elizabeth Hurley Gloucestershire'da çiftlik aldı!

Ünlü oyuncu Elizabeth Hurley çiftlik hayatına başladı



Gloucestershire'da bir çiftlik satın alan Hurley, organik tarımla tanıştı. Daha önce toprağa hiç bu kadar yakın olmadığını söyleyen Hurley, toprağı ekmekten, meyve toplamaktan çok hoşlandığını, toprak satın almak için bu kadar beklemiş olmasının talihsizlik olduğunu söylüyor. 44 yaşındaki güzel oyuncu şehir hayatının stresini tarlasını ekerek atıyor.
Hint işadamı Arun Nayar'la evlendikten sonra değiştiğini söyleyen oyuncu "Şu an yaşadığım hayat çok farklı. Lükse yer yok. Herşey doğal ve sağlıklı" diyor. Hurley, fotoğraf çekip yürüyüş yaparak zaman geçirdiğini anlatıyor. Oğlu Damian'ı okula gönderdikten sonra tarlada çalıştığını anlatan Hurley, "Damian doğduktan sonra oyunculuğu bırakmıştım ama şehri bırakamamıştım. Şimdi hepsini geride bıraktım" diyor.
Radikal

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Liz Hurley çiftlikte yaşıyor

Yıllarca Londra'da gözler önünde bir hayat süren, ancak iki yıl önce Hint işadamı Arun Nayar'la evlenerek şehir dışında bir çiftliğe taşınan güzel oyuncu Liz Hurley, yeni hayatından çok memnun. "Çiftliğe taşınmadan önce neredeyse sinir hastası olacak duruma gelmiştim. Paparazziler ve iş stresi yüzünden Londra'daki yaşamımdan bıkmıştım" diyor. Geçmişte ünlü tasarımcıların kıyafetleriyle poz veren 44 yaşındaki Hurley, çok sevdiği çiftlik hayvanlarıyla poz vermenin kendisini daha mutlu ettiğini söylüyor. Organik tarım da yapan çift, 400 hektarlık çiftliklerinde 200 hayvan besliyor.
Sabah


Geri Dön