19 / 03 / 2024

Elmadağ Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi Güreş Federasyonuna devredildi!

Elmadağ Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi Güreş Federasyonuna devredildi!

Spor Genel Müdürlüğüne bağlı Ankara Elmadağ Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi, yapılan protokolle Güreş Federasyonuna devredildi. Federasyon, Ankara Elmadağ Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'ni Spor Genel Müdürlüğünden devraldı...



Federasyon, İstanbul'da bulunan Sarıyer Mersinli Ahmet Kamp Eğitim Merkezi'nden sonra  Ankara  Elmadağ Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'ni Spor Genel Müdürlüğünden devraldı. Taraflar arasında yapılan protokolün ardından, tesislerdeki demirbaş sayımı sona erdi ve merkez federasyona teslim edildi. Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'nden güreş dışında diğer milli takımlar da yararlanabilecek.


Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, bu merkezi güreş camiamıza kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Milli takımlarımızı otel köşelerinden kurtardık" dedi. 


Katkılarından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Spor Bakanı Suat Kılıç ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'a teşekkür eden Yerlikaya, "Artık Türk güreşi, bu tesislerde 2016 ve 2020 olimpiyatlarına katılacak sporcuları yetiştirecek. Milli takımlarımızı otel köşelerinden kurtarmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' diye konuştu. 


AA


Geri Dön