18 / 04 / 2024

Elmalı Devlet Hastanesi açıldı!

Elmalı Devlet Hastanesi açıldı!

Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı 52 Yataklı yeni Elmalı Devlet Hastanesi’nin açılış töreni gerçekleştirildi, açılış törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katıldı




Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı 52 Yataklı yeni Elmalı Devlet Hastanesi’nin açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ve davetliler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Mehteran takımı gösterisi ile devam etti. Mehmet Müezzinoğlu açılış konuşmasında, sağlık hizmeti sunumunun eksiklerini kapatabilmek için 13-14 yıldır gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Güçlü sağlık hizmetleri başardıklarını kaydeden Müezzinoğlu, “Daha çok yatırım, daha çok hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Hastaneye, ambulansa ve acil hizmete ihtiyacı olanların her zaman yanındayız. Millet ne isterse o olacak. AK Parti olarak millet ne derse o olacak diyoruz" diye konuştu. Antalya KHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ise, “Yeni Elmalı Devlet Hastanesi’nin teknik donanımı, alt yapısı ve alanında uzman hekimleri ile artık ilçe hastanemiz dışarıya hasta göndermek yerine dışardan hasta kabulüne başladı” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, 2013 yılında yapımına başlanan 52 yataklı Elmalı Devlet Hastanesinin açılışını gerçekleştiren Müezzinoğlu, servislerde incelemelerde bulundu. Yatan hastaları ziyaret etti.



Hürriyet





Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Antalya'nın Elmalı ilçesinde yapımı tamamlanan 52 yataklı Devlet Hastanesi'nin açılışı Bakan Müezzinoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirildi

Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı 52 yataklı yeni Elmalı Devlet Hastanesi'nin açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) Genel Sekreteri Necat Yılmaz ve davetliler katıldı. Bakan Müezzinoğlu sağlık hizmeti sunumunun eksiklerini kapatabilmek için 13-14 yıldır gece gündüz çalıştıklarını belirtti. 


MİLLET NE DERSE O OLACAK 

Güçlü sağlık hizmetleri başardıklarını kaydeden Müezzinoğlu, "Daha çok yatırım, daha çok hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Hastaneye, ambulansa ve acil hizmete ihtiyacı olanların her zaman yanındayız. AK Parti olarak 'Millet ne derse o olacak' diyoruz" diye konuştu. Antalya KHB Genel Sekreteri Yılmaz ise, "Yeni Elmalı Devlet Hastanesi'nin teknik donanımı, alt yapısı ve alanında uzman hekimleri ile artık ilçe hastanemiz dışarıya hasta göndermek yerine dışarıdan hasta kabulüne başladı şeklinde konuştu. 


2.5 YILDA TAMAMLANDI

Konuşmaların ardından, 2013 yılında yapımına başlanan 52 yataklı Elmalı Devlet Hastanesinin açılışını gerçekleştiren Müezzinoğlu, servislerde incelemelerde bulundu, yatan hastaları ziyaret ett


Sabah


Geri Dön