24 / 04 / 2024

Elmalı Mermer İhtisas OSB arazisi incelendi!

Elmalı Mermer İhtisas OSB arazisi incelendi!

AK Parti Antalya Milletvekilleri Adayı Atay Uslu ve İbrahim Türkiş, Elmalı ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi’nde yapılması planlanan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi arazinde incelemelerde bulundu.



AK Parti Antalya Milletvekilleri Adayı Atay Uslu ve İbrahim Türkiş, Elmalı ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi’nde yapılması planlanan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi arazinde incelemelerde bulundu. Uslu, bu Organize Sanayi Bölgesinin bölgenin ekonomisine ve istihdamına önemli bir katkı sağlayacağını söyledi.

Antalya’nın batısına yapılması planlanan üçüncü hava limanının ardından bu kez de istihdam ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlaması beklenen Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. Antalya’nın Elmalı ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi’nin doğu kısmında yer alan Beydağlarının eteklerinde bulunan 800 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Adayları Atay Uslu ve İbrahim Türkiş, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin’den bilgi aldı.

Atay Uslu, bölgedeki incelemelerinin ardından yapılması planlanan bu önemli yatırımla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Uslu açıklamasında, “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan’ın girişimleriyle kurulması planlanan sanayi bölgesi bölgenin istihdamına ve ülke ekonomisine önemli katkı sunacaktır. BU Organize Sanayi Bölgesi, mermer sektörünün ülke ve bölge ekonomisine katkısını arttıracaktır. Antalya için ulaşımdan tarıma, sanayiden madenciliğe önemli yatırımları planlıyoruz. Türkiye istikrarını sürdürecektir. Antalya büyümesini sürdürecektir. Siyaset kulvarında bölgeye, insanımıza, Antalya’mıza, istikrarımıza hizmet etmek için yola çıktık. Medeniyetlerin merkezi Antalya’ya ve Antalyalıya hizmet etmek, Antalya için mega projelerin hayata geçirilmesinde rol almak benim için onurdur, şereftir.”



Hürriyet 


Geri Dön