27 / 04 / 2024

Elmar Towers ne zaman teslim edilecek?

Elmar Towers ne zaman teslim edilecek?

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Elmar Towers projesindeki daire tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildi. 3 blok şeklinde yükselen proje toplam 803 daireden oluşuyor. Peki Elmar Towers ne zaman teslim edilecek?



Elmar Towers projesi ortak kullannım alanları içerisinde sauna, alışveriş merkezi, fitness center, cafe, yüzme havuzu yer alıyor. Toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükselen proje 3 kule şeklinde yükseliyor.


1+1 dairelerin büyüklükleri minimum 43 metrekareden başladığı  Elmar Towers  projesinde dubleks dairelerin büyüklükleri ise 67 metrekare şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde yer alıyor.


Toplam 803 adet daireden oluşan Elmar Towers projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon ve dubleksler şeklinde dizayn edildi. Proje Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede hayata geçiriliyor.


Elmar Yapı  imzasıyla yükselen Elmar Towers projesinde 2 kule konuttan diğer kulenin ise alışveriş ve spor merkezinden oluşuyor. Proje 650 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Elmar Towers ne zaman teslim edilecek?

Elmar Towers projesinde daireler 30 ay sonra teslim edilecek. Projedeki 1+1 daireler 176 bin TL'den başlıyor, dubleks daireler ise 288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiyor.


Elmar Towers iletişim

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön