26 / 04 / 2024

Elmar Towers'ta dairelerin yüzde 40'ı satıldı!

Elmar Towers'ta dairelerin yüzde 40'ı satıldı!

Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı ElmarTowers projesi satışa çıktığı ilk günden itibaren iş dünyasının ve yatırımcıların ilgisini çekti.



İlk haftalarda yüzde 40’ı satılan, Ankara’nın en yüksek kulelerine sahip projenin satış ofisini haftasonları yüze yakın müşteri ziyaret ediyor. Geçtiğimiz günlerde ziyaretçiler arasında Ankara’nın iş dünyasından ünlü isimler vardı.  Ankara  Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci’nin yanı sıra eski ATO Başkanı, Ankara milletvekili Sinan Aygün ElmarTowers projesi satış ofisini ziyaret ederek projeyi yerinde inceledi. 


Ankara iş dünyasının duayenlerinden olan iki başkan, proje hakkında Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş’ten bilgi aldı. ATO Başkanı Salih Bezci,  Eskişehir Yolu’nun lokasyon olarak yatırımcılar açısından kaçırılmayacak bir bölge olduğunu, ElmarTowers’ın da her detayı özenilerek gerçekleştirilen özel bir proje olarak dikkat çektiğini söyledi.



ATO eski Başkanı Sinan Aygün de ElmarTowers’ın 10 yıllık amortismansüresi ile iş dünyasında ve yatırımda hızlı yanıt almak isteyenlere güzel bir fırsat sunduğunu açıkladı. Aygün “Gördüğüm kadarıyla proje, alıcısını da, yaşayanlarını da mutlu edecek. ElmarTowers pratik ve konforlu bir yaşamın da kapılarına aralamaya aday görünüyor” dedi.



İş Adamları Getiride de Zirveye Çıkacak

Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, iki başkandan tam not olan ElmarTowers projesinin yatırımcı odaklı bir proje olarak satışa çıktığını hatırlattı. ElmarTowers ortakları olarak iş dünyasının beklentilerini yakından bildiklerini ve projeyi de buna göre tasarladıklarını vurgulayan Salih Küsmüş,  “ElmarTowers ile yatırımcılar en yüksek kulede mülk sahibi olmakla kalmayıp getiride de zirveye çıkacak” dedi.



Salih Küsmüş, bugüne kadar müşterilerin yüzde 99’unu 30-50 yaş arası işadamlarının oluşturduğu projenin kolay satılan ve rahat kiralanan, yatırımı kısa sürede amorti ettiren pazarlama formülü işdünyasıtarafından kabul gördüğünü söyledi..



Ankara Eskişehir Yolu üzerinde 136 bin metrekare inşaat alanına sahip olan ElmarTowers,  177 metre yüksekliği ile Ankara’nın en yüksek projesi olma özelliğini taşıyor. 650 milyon liralık büyüklüğe sahip ElmarTowers’da en çok satan daireler en küçük ebatlı daireler oldu. Satılan konutların yüzde 86’sını balkonsuz 1+1 daireler, %10’unu balkonlu 1+1 daireler, %4 ‘ünü de 2+1 daireler oluşturdu.


Alıcıların yüzde 95’i banka kredisi yerine Elmar Yapı’nın finansman modellerini tercih etti. Bu modele göre, müşteriden sözleşme aşamasında yüzde 20 peşinat alınırken, yüzde 10’luk peşinat ise teslim sırasında tahsil ediliyor. Kalan kısmı vade farkı almadan 30 aylık taksitlere bölünüyor. ElmarTowers projesi 803 konuttan oluşuyor. 


Geri Dön